Σοφία Παυλίδου: Φωτογραφία με την μελανιά μετά την κακοποίησή της


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που ήταν την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, η Σοφία Παυλίδου ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μία φωτογραφία από το περιστατικό ξυλοδαρμού που είχε βιώσει στα παρασκήνια του θεάτρου Χυτήριο κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πετάει, πετάει» πριν από μερικά χρόνια.

Η ίδια ισχυρίζεται πως δέχτηκε λεκτική επίθεση, αλλά και απωθήθηκε βίαια από γνωστό ηθοποιό με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Όπως φαίνεται στην εικόνα, στο πόδι της υπάρχει μία τεράστια μελανιά. «Το σημάδι της ντροπής. Ιανουάριος 2018» έγραψε, ενώ σε άλλη ανάρτηση πρόσθεσε: «Εύχομαι να σταματήσουμε να γιορτάζουμε αυτή τη μέρα σύντομα. Εύχομαι καμία μας να μην νιώσει ξανά ντροπή. Διεθνής Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών».

«Στη δική μου περίπτωση οι εκπομπές φιλοξενούσαν τον θύτη»

Η Σοφία Παυλίδου, μιλώντας για το περιστατικό βίας που της συνέβη, είχε πει παλιότερα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Όλοι με ρωτάνε γιατί δεν ξεκίνησε από μένα το #Metoo. Δεν συγκρίνεται αυτό που έπαθα εγώ με αυτό που έπαθε η Σοφία Μπεκατώρου. Δεν ζητήθηκε μια συγγνώμη και μάλιστα ήταν ανοιχτά τα θέατρα και δεν με στήριξαν ούτε οι συνάδελφοί μου ούτε η παραγωγή. Στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξενούσαν τον θύτη και έβγαζαν και μάρτυρες που τον υποστήριζαν. Κάθε εκπομπή είχε κι άλλο ένα ψέμα. Δέχθηκα από παντού κακοποίηση αν μπορούμε να την πούμε έτσι. Εγώ λόγω των παιδιών δεν ήθελα τότε να πάρει διάσταση».

«Αυτός ο άνθρωπος έλεγε σε όλες τις εκπομπές: “κλώτσησα την πόρτα του καμαρινιού και την χτύπησα”. Αυτό ποιος θα το άκουγε σήμερα; Ήταν ένας άνθρωπος που από το να βγει να κάνει όλο αυτό, θα μπορούσε να πει “έγινε ένα λάθος”. Και μόνο αυτό ν’ άκουγα, δεν θα είχα κάνει μήνυση» είχε αναφέρει, επίσης, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ