Εριέττα Κούρκουλου: Συγκλονίζει με την ανάρτησή της έπειτα από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η Εριέττα Κούρκουλου περιμένει το πρώτο της παιδί μετά από αρκετές προσπάθειες και είναι πολύ συγκινημένη. Στο πλάι της πάντοτε βρίσκεται ο αγαπημένος της σύζυγος, κ. Βύρωνας Βασιλειάδης.

Έπειτα από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δημόσια στα social media, η Εριέττα συγκλονίζει με την ανάρτησή της για τον γιατρό που τη βοήθησε να μείνει έγκυος.

Πρόκειται για τον γιατρό, ο οποίος ευθύνεται για το συνέδριο γονιμότητας που τελικά ακυρώθηκε εν μέσω αντιδράσεων. Είναι ο κ. Κωνσταντίνος Πάντος και η τρισευτυχισμένη μέλλουσα μητέρα θέλησε να του εκφράσει δημόσια την στήριξή της. Κάθε γυναίκα που δυσκολεύεται να μείνει έγκυος είναι λογικό να εμπιστεύεται απόλυτα τον άνθρωπο που τη βοηθά να επιτύχει τον σκοπό της και η ίδια δεν ξεχνά την ευγνωμοσύνη της που ξεχειλίζει.

Εριέττα Κούρκουλου και δημόσιο “ευχαριστώ” στον κ. Κωνσταντίνο Πάντο

Αναλυτικά η δήλωση της Εριέττας Κούρκουλου για τον κ. Κωνσταντίνο Πάντο:

“Είναι ο άνθρωπος πίσω από το ατυχές σποτάκι, του οποίου την προσέγγιση κατακρίναμε όλοι. Είναι ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το συνέδριο που ποτέ δεν έγινε, αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα, κάτω από τις σωστές προϋποθέσεις. Είναι όμως και ο άνθρωπος που μας χάρισε το παιδί μας και γι’ αυτό, του χρωστάμε τα πάντα. Αυτή η ανάρτηση δε έχει σκοπό να φέρει δουλειά στον συγκεκριμένο γιατρό, αρχικά γιατί δεν το χρειάζεται και δεύτερον, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και σε κάθε άνθρωπο ή ζευγάρι που προσπαθεί για παιδάκι, ταιριάζει κάτι διαφορετικό (όπως επισημαίνω σε όποιον με ρωτάει). Κάνω αυτή την ανάρτηση, γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να ισοπεδώνονται όλα για ένα λάθος. Ο κ. Πάντος έχει χαρίσει χιλιάδες παιδιά σε ανθρώπους που είχαν χάσει κάθε ελπίδα να γίνουν γονείς και είναι από τους καλύτερους επιστήμονες στην χώρα. Για αρκετό καιρό, δεν αισθανόμουν άνετα να κάνω αυτή την ανάρτηση λόγω της δημόσιας κατακραυγής που υπέστη, αλλά αυτό το προφίλ το άνοιξα για να λέω αλήθειες και ο κος Πάντος είναι μέρος της δικιάς μας, πιο όμορφης αλήθειας”. 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here