Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: «Με τη σύμφωνη γνώμη του Σεβασμιωτάτου η διασωλήνωσή του»

Σε επίσημη ενημέρωση προβαίνει η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας αναφορικά με την πορεία της υγείας του Μητροπολίτη κ. Κοσμά, επιβεβαιώνοντας τη διακομιδή του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Υποστηρίζει μάλιστα πως αποφασίστηκε «με τη σύμφωνη γνώμη του Σεβασμιωτάτου η διασωλήνωση και μεταφορά του».

«Παρακαλούνται οι χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, κληρικοί και λαϊκοί, να συνεχίσουν να εύχονται στον Θεό υπέρ της ταχείας αναρρώσεως του Επισκόπου και Πνευματικού μας Πατέρα», καταλήγει.

Η ανακοίνωση:

Σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, η ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου Αγρινίου που παρακολουθεί την υγεία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, σε συνεννόηση με το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» των Αθηνών αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη του Σεβασμιωτάτου, την διασωλήνωση του και την μεταφορά του στον Ευαγγελισμό.

Ο Μητροπολίτης κ. Κοσμάς, βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από τις πρώτες πρωινές ώρες και υπό την επίβλεψη των εκεί ιατρών.

Παρακαλούνται οι χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, κληρικοί και λαϊκοί, να συνεχίσουν να εύχονται στον Θεό υπέρ της ταχείας αναρρώσεως του Επισκόπου και Πνευματικού μας Πατέρα.

Πηγή: agrinionews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here