Πρόεδρος του Ιατρικού Συμβουλίου της Καλιφόρνια: Κάνει tweet για «τρομακτική» συνάντηση με ομάδα κατά των εμβολίων covid-19


Πρόεδρος του Ιατρικού Συμβουλίου της Καλιφόρνια: Η πρόεδρος του ιατρικού συμβουλίου της Καλιφόρνια λέει ότι τέσσερις άνδρες την αντιμετώπισαν σε ένα σκοτεινό γκαράζ «Οι άνθρωποι σε αυτήν την πολιτεία θέλουν νόμο και τάξη» “Τη Δευτέρα, με ακολούθησε και αντιμετώπισα μια ομάδα που διακινεί ιατρική παραπληροφόρηση, προωθεί ψεύτικες θεραπείες για την COVID-19 και βρίσκεται υπό έρευνα από το Κογκρέσο για κλοπή εκατομμυρίων δολαρίων από καταναλωτές.

Ήταν μια τρομακτική εμπειρία”, έγραψε η Lawson στο Twitter. Η ομάδα έχει διαδώσει παραπλανητικούς ισχυρισμούς για την COVID-19, συμπεριλαμβανομένου του ότι η υδροξυχλωροκίνη ήταν μια αποτελεσματική θεραπεία και οι μάσκες δεν μείωσαν την εξάπλωση του ιού, σύμφωνα με τους Times.

Η Lawson παρατήρησε για πρώτη φορά κάποιον να πετούσε πάνω από το σπίτι της και ένα ύποπτο ενοικιαζόμενο SUV παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της το πρωί της περασμένης Δευτέρας, αλλά «εκείνο το βράδυ, όταν έφυγα από το κτίριο γραφείων και μπήκα στο γκαράζ, τέσσερις άνδρες πήδηξαν έξω από το [ίδιο] SUV με κάμερες και εξοπλισμό καταγραφής και με αντιμετώπισαν καθώς προσπαθούσα να μπω στο αυτοκίνητό μου για να οδηγήσω σπίτι», θυμάται η Lawson.

Αναγνώρισαν τους εαυτούς τους ως μέλη των America’s Frontline Doctors, φορώντας τα λογότυπα της ομάδας τους στα σακάκια τους με μικρόφωνα, λέγοντας στις αρχές επιβολής του νόμου ότι ήθελαν να της πάρουν συνέντευξη μόνο για ένα επερχόμενο βίντεο που παρήγαγαν, αλλά η Lawson είπε κατηγορηματικά ότι η ομάδα δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της για συνέντευξη. «Αντίθετα, μου έστησαν ενέδρα σε ένα σκοτεινό γκαράζ στάθμευσης όταν υποψιάστηκαν ότι θα ήμουν μόνη», είπε.

«Ως μητέρα, ένιωθα βαθιά καταπατημένη και φοβισμένη για τα παιδιά μου στο ίδιο μας το σπίτι – και φοβόμουν για την προσωπική μου ασφάλεια ως γυναίκα που περιβάλλεται από περίεργους άντρες σε ένα σκοτεινό γκαράζ στάθμευσης».

Διαδηλωτές κατά του εμβολιασμού διαδηλώνουν έξω από τις πόρτες του γκαράζ της Ενιαίας Σχολικής Περιφέρειας του Λος Άντζελες, τα κεντρικά γραφεία της LAUSD στο Λος Άντζελες.

Σχεδόν 500 υπάλληλοι της Unified School District του Λος Άντζελες απολύθηκαν αυτή την εβδομάδα.

Το αστυνομικό τμήμα ερευνά έναν άνδρα που τηλεφώνησε στο τμήμα νωρίτερα εκείνη την ημέρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν “κρατικός ντετέκτιβ” από τη Γεωργία, ο οποίος “διεξήγαγε παρακολούθηση”, και ο οποίος “πιθανότατα εμπλέκεται” στη σύγκρουση.

Ο υπολοχαγός Χόλεϊ Κόνορς, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Γουόλνατ Κρικ, επιβεβαίωσε: «Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν στοιχεία εγκλήματος, αλλά το αστυνομικό τμήμα του Γουόλνατ Κρικ θα συνεχίσει να παρακολουθεί το περιστατικό».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ