Αλεξανδρούπουλη: Σήμερα η κηδεία της 29χρονης Τζεβριέ που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της


Αλεξανδρούπολη: Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 29χρονης που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 29χρονη Τζεβριέ η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της ο οποίος την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου με αποτέλεσμα να οδηγηθεί βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και κατέληξε.

Όπως είπε στο Newsbomb.gr ο ιατροδικαστής που διενέργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, Παύλος Παυλίδης, η γυναίκα, όπως φαίνεται από τα χτυπήματα, χτυπήθηκε με πολύ μεγάλη δύναμη.

«Τα χτυπήματα είναι συμβατά με αυτά που είχαμε εντοπίσει και στην πρώτη εξέταση. Πρόκειται για πολλαπλές θλάσεις – ρήξεις ήπατος από θλων όργανο. Τέτοια χτυπήματα συναντώνται σε τροχαία. Είναι πολύ μεγάλη η δύναμη πλήξης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλίδης για τα χτυπήματα που δέχθηκε η Τζεβριέ η οποία πήγε στο νοσοκομείο με ρήξη ήπατος.

Αλεξανδρούπολη: Ο συζυγοκτόνος προφυλακίστηκε και μετά ζήτησε συγγνώμη

Εντωμεταξύ προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά το πέρας της απολογίας του, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν 30χρονος συζυγοκτόνος.

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, μετανιωμένος ζήτησε συγγνώμη για το κακό που προκάλεσε, στην σύζυγό του, αλλά και στην οικογενεία της. Η γυναίκα στις 5 Δεκεμβρίου είχε παρουσιαστεί στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον άντρα της υποστηρίζοντας πως έπεσε από την σκάλα.

Τελικά όπως αποδείχθηκε από καμία σκάλα δεν είχε πέσει αλλά αντίθετα είχε χτυπηθεί άγρια από τον σύζυγό της. Όπως είχε γράψει το Newsbomb.gr, η υπόθεση του ξυλοδαρμού αποκαλύφθηκε έπειτα από την πρωτοβουλία των γονέων του θύματος να απευθυνθούν στις Αρχές και να ζητήσουν να διερευνήσουν τα χτυπήματα που έφερε στο σώμα της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ