Τάσος Ιορδανίδης: Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο σύζυγος της Θάλειας Ματίκα

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2Night Show” ήταν ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης. Μίλησε για όλους και για όλα, ενώ φυσικά αναφέρθηκε στην σχέση του με την επίσης ηθοποιό, Θάλεια Ματίκα. Μίλησε επίσης για τα σκαμπανεβάσματα στην καριέρα του, όπως και στις αποτυχίες που κατάφεραν να τον δυναμώσουν ακόμη περισσότερο. Μια απολαυστική συνέντευξη στον ANT1, το βράδυ της Τετάρτης!

Τι δήλωσε ο Τάσος Ιορδανίδης

“Εγώ ήμουν σε σχέση που την υπεραγαπούσα, όταν γνώρισα την Θάλεια. Έρχεται για δουλειά και μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε καψούρης, είτε παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα. Τής έκανα πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό. Με την πρώτη φορά με ιντρίγκαρε κι ένιωσα πως κάτι γίνεται. Προέκυψαν άλλοι λόγοι και αποστασιοποιηθήκαμε με την κοπέλα που ήμουν μαζί”. 

“Η Θάλεια μέχρι εκείνη την στιγμή μού έλεγε όλα τα ερωτικά της και τα προβλήματά της. Όταν τής είπα πως άρχισα να βγαίνω με μια άλλη γυναίκα, με κάλεσε στο σπίτι της να δούμε DVD, πήγα, δεν είδαμε ποτέ DVD και δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι. Ενώ υπήρχε η ερωτική διάθεση, δεν έπεσε ούτε φιλί στο πρώτο μας ραντεβού. Σκέφτηκα ότι “εδώ είμαι”. Το εκτίμησε. Δεν έγινε επίσης γιατί είχαμε πιει κιόλας”.

 

“Μου έχει τύχει να μην πηγαίνει καλά μια θεατρική παραγωγή και να δανειστώ χρήματα από φίλους για να καλύψω τα έξοδα. Έχω πέσει, έχω ξανασηκωθεί και θα συμβεί πάλι αυτό. Είχα αποφασίσει ναμ ην ξανακάνω θεατρική παράσταση, με είχε “απειλήσει” με διαζύγιο και χαριτολογώντας η Θάλεια να μην το ξανακάνω. Με πήρε όμως ο Στέφανος Ληναίος και μου ζήτησε να αναλάβω το θέατρο “Άλφα”. Τρικούβερτος καβγάς με τη Θάλεια, που βέβαια το είδε θετικά αλλά είχε την ανασφάλεια και έτσι μπήκα στη διαδικασία ξανά”. 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here