2022 Αποφάσεις: Κορυφαία σχέδια σχετικά με την υγεία για το νέο έτος


2022 Αποφάσεις: Το Ρίο να κάνει το πρωτοχρονιάτικο πάρτι, άλλωστε επικαλούμενο τους φόβους για την Covid, το Ρίο ντε Τζανέιρο ακύρωσε τον τεράστιο εορτασμό της Πρωτοχρονιάς — αλλά τώρα είναι πίσω–Σε αυτές τις μέρες του 2021 που φθίνουν, ένας τρόπος με τον οποίο πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να διατηρήσουν τη σεζόν λαμπερή είναι να αρχίσουν να σχεδιάζουν τις αποφάσεις τους για την Πρωτοχρονιά για το 2022. Για το 2021, οι κορυφαίες αποφάσεις παγκοσμίως αξιολογήθηκαν σε μια κριτική ως: Εστιάστε στη βελτίωση της υγείας σας. Προσέξτε τα οικονομικά σας. Επιδιώξτε μια φιλοδοξία. Επενδύστε στις σχέσεις σας. Φροντίστε την ψυχική σας υγεία. Για όσους ενδιαφέρονται να συντάξουν ένα ψήφισμα που να εστιάζει στην υγεία και την ευημερία, μπορεί να ενδιαφέρονται να μάθουν τι λένε οι γιατροί για τις υγιείς αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς.

Για να προσθέσετε σε αυτό, η κατανόηση του καλύτερου τρόπου επιτυχίας μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη.

Η MedStar Health ρώτησε γιατρούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και δόθηκε μια προεπισκόπηση στο Digital Journal. Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι περίπου τα τρία τέταρτα των γιατρών είναι της άποψης ότι οι αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς μπορούν να είναι γενικά αποτελεσματικές. Ίσως πιο ενδεικτικά, το 82 τοις εκατό των γιατρών σχεδιάζει να αναλάβει δύο ή περισσότερες αποφάσεις για την Πρωτοχρονιά το 2022. Όσον αφορά το τι προτείνουν οι επαγγελματίες υγείας, η έκθεση εξετάζει τους τρεις κορυφαίους τρόπους για να επιτευχθούν οι αποφάσεις. Σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτοί είναι:

Κάντε ένα πλήρες σχέδιο, όχι απλώς μια λύση. Διαλέξτε στόχους που μπορούν να επιτευχθούν. Καταγράψτε τις αναλύσεις σε χαρτί ή εγγράψτε ψηφιακά. Οι τρόποι διασφάλισης της συμμόρφωσης είναι ένα πράγμα, αλλά τι πρέπει να εξετάζουν οι άνθρωποι.

Όσον αφορά τα ψηφίσματα του 2022 που είναι κατάλληλα για τη βελτίωση του μυαλού και του σώματος, ένα κοινό σύνολο συστάσεων από τους γιατρούς για τους ασθενείς τους είναι:

Το 80% των ερωτηθέντων γιατρών δήλωσαν ότι θέλουν οι ασθενείς τους να επικεντρωθούν στη βελτίωση της ψυχικής υγείας.

Το 74%  των γιατρών συνιστούν αύξηση της άσκησης το 2022.

Επιπλέον, το 62% των γιατρών λένε ότι οι ασθενείς τους μπορούν να επωφεληθούν από τον καλύτερο ύπνο. Από τις επτά επιλογές που προσφέρονται για τους ασθενείς τους, η απώλεια βάρους και η υγιεινή διατροφή ήρθαν στην τελευταία θέση.

Όσον αφορά το τι εξετάζουν οι ίδιοι οι γιατροί, οι κορυφαίες αποφάσεις του ιατρικού κόσμου για την Πρωτοχρονιά συνοψίζονται σε:

Το 71% λέει ότι σχεδιάζει να επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία.

Το 68%λέει ότι περνούν περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους.

Το 53% θέλει να χάσει βάρος.

Όπως μας δίδαξε το 2020, η ζωή είναι απρόβλεπτη και δεν μπορούμε πάντα να επιτύχουμε κάθε Πρωτοχρονιάτικη απόφαση που σκοπεύουμε να επιτύχουμε.

Ωστόσο, η αντιμετώπιση μόνο ενός από τα ψηφίσματα που προτιμούν οι γιατροί μπορεί να συμβάλει σε έναν βελτιωμένο τρόπο ζωής.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ