Ευχές Ερντογάν στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό


Ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας μετέφερε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο τις ευχές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Δια του υπουργού Υγείας έστειλε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τις ευχές του στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο κ. Βαρθολομαίος παραμένει για παρακολούθηση σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχη Βαρθολομαίος ανακοινώθηκε την Παρασκευή ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αν και είναι πλήρως εμβολιασμένος ενώ κατά την ίδια ενημέρωση εμφανίζει ήπια συμπτώματα με τη γενικότερη κατάστασή της υγείας του να κρίνεται ως καλή.

Η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για τις ευχές Ερντογάν

Tις θερμές ευχές του Εξοχ. Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Recep Tayyip Erdogan για ταχεία ανάρρωση διαβίβασε στην Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο Υπουργός Υγείας της χώρας Εξοχ. Δρ. Fahrettin Koca, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της Παρασκευής, 24 Δεκεμβρίου 2021.

Ο κ. Koca μετέφερε στον Παναγιώτατο, ο οποίος παραμένει υπό παρακολούθηση σε κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλεως, το ενδιαφέρον του Εξοχ. Προέδρου και του ιδίου προσωπικώς για την πορεία της υγείας του και τον διαβεβαίωσε ότι οι Αρχές της χώρας βρίσκονται στο πλευρό του για οτιδήποτε και αν χρειασθεί.

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη επικοινώνησε νωρίτερα και ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας Εξοχ. κ. Mehmet Nuri Ersoy, ο οποίος του εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές του για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ