ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν οι «αντικρατιστές» που έκαναν ρεσάλτο στο δημόσιο χρήμα, σειρά του Μητσοτάκη

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν σε γενικούς και ειδικούς γραμματείς της κυβέρνησης

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ανακοίνωση των αλλαγών σε γενικούς και ειδικούς γραμματείς της κυβέρνησης ορισμένοι εκ των οποίων άλλαξαν προκειμένου να μπορούν να πολιτευθούν στις ερχόμενες εκλογές όποτε αυτές προκηρυχθούν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τις παραιτήσεις των στελεχών αυτών «επιβεβαιώνουν πως η προεκλογική υπόσχεση για αποκομματικοποίηση και κυβέρνηση «αρίστων» εξελίχθηκε σε μετεκλογικό ρεσάλτο των «φιλελεύθερων» και «αντικρατιστών» γαλάζιων παιδιών σε κρατικές θέσεις και δημόσιο χρήμα».

Στην ανακοίνωσή του, δε, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ειδική αναφορά στην Σοφία Νικολάου για την οποία αναφέρει ότι «σε δύο χρόνια κατέρριψε όλα τα ρεκόρ απευθείας αναθέσεων εκατομμυρίων σε εταιρίες “φαντάσματα”».

«Να είναι σίγουροι ότι όλα αυτά θα διερευνηθούν μέχρι τελευταίου ευρώ» διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγοντας με προτροπή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να παραιτηθεί μια ώρα αρχύτερα, για να σώσουμε ό,τι σώζεται και στην πανδημία και στην κρίση της ακρίβειας».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Παραιτήθηκαν οι «αντικρατιστές» που έκαναν ρεσάλτο στο δημόσιο χρήμα, να παίρνει σειρά και ο κ. Μητσοτάκης»

Οι ανακοινώσεις του κ. Οικονόμου για την παραίτηση ειδικών και γενικών γραμματέων της κυβέρνησης προκειμένου να είναι υποψήφιοι στις εκλογές, επιβεβαιώνουν πως η προεκλογική υπόσχεση για αποκομματικοποίηση και κυβέρνηση «αρίστων» εξελίχθηκε σε μετεκλογικό ρεσάλτο των «φιλελεύθερων» και «αντικρατιστών» γαλάζιων παιδιών σε κρατικές θέσεις και δημόσιο χρήμα, με αποκορύφωμα την κα Νικολάου που σε δύο χρόνια κατέρριψε όλα τα ρεκόρ απευθείας αναθέσεων εκατομμυρίων σε εταιρίες «φαντάσματα».

Να είναι σίγουροι ότι όλα αυτά θα διερευνηθούν μέχρι τελευταίου ευρώ.

Μέχρι τότε ωστόσο, μιας και οι γενικοί γραμματείς έκαναν την αρχή, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη μέρες που είναι να τους ακολουθήσει και να παραιτηθεί μια ώρα αρχύτερα, για να σώσουμε ό,τι σώζεται και στην πανδημία και στην κρίση της ακρίβειας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here