Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτός είναι ο 19χρονος που εισέβαλε στο κάστρο με βαλλίστρα


Ο 19χρονος Jaswant Singh Chail είναι ο άνδρας πίσω από τη μάσκα που απειλεί ότι θα σκοτώσει την 95χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ. 

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία του εισβολέα στο Κάστρο του Ουίνδσορ τα Χριστούγεννα, ο οποίος απειλούσε να σκοτώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ.

basilisa.jpg
Αυτός είναι ο 19χρονος που απειλούσε τη βασίλισσα

Το ανατριχιαστικό βίντεο στο Snapchat

Με ένα ανατριχιαστικό βίντεο στο Snapchat o 19χρονος Jaswant Singh Chail φορώντας κουκούλα, απειλούσε να σκοτώσει την Βασίλισσα Ελισάβετ για να πάρει εκδίκηση για τη «Σφαγή του Τζαλιανγουάλα Μπαγκ» στην Ινδία το 1919.

Ο Jaswant Singh Chail είχε αναρτήσει το βίντεο λίγο μετά τις 8 το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου, 24 λεπτά πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς για την εισβολή στο παλάτι.

Ο 19χρονος χρησιμοποίησε στο βίντεο ένα φίλτρο για να αλλοιώσει τη φωνή του ενώ φορούσε μια κουκούλα και μια μάσκα αντλώντας έμπνευση από το Star Wars.

«Ζητώ συγγνώμη για ό,τι έχω κάνει και γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω. Θα προσπαθήσω να δολοφονήσω την βασίλισσα Ελισάβετ. Πρόκειται για μια εκδίκηση για όλους όσοι σκοτώθηκαν, εξευτελίστηκαν και έπεσαν θύμα διάκρισης λόγω της καταγωγής τους. Είμαι ένας Ινδός σιχ. Το όνομά μου είναι ήταν Jaswant Singh Chail, το όνομά μου είναι Darth Jones» ακούγεται να λέει ο 19χρονος.

Παράλληλα ο 19χρονος έστειλε και δεύτερο μήνυμα στο Snapchat λέγοντας «ζητώ συγγνώμη σε όλους όσους αδίκησα ή είπα ψέματα. Αν έχετε λάβει αυτό το μήνυμα τότε ο θάνατός μου είναι κοντά. Παρακαλώ μοιραστείτε το μήνυμα με όποιον μπορείτε και στείλτε το σε όσους ενδιαφέρονται».

Ο 19χρονος έχει συλληφθεί βάσει των διατάξεων του Mental Health Act με τους αστυνομικούς της Σκότλαντ Γιάρντ να εξετάζουν το βίντεο επιβεβαιώνοντας ότι στην κατοχή του την ώρα της σύλληψης βρέθηκε μια βαλλίστρα ενώ για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι ο νεαρός είχε διατυπώσει απειλές στο παρελθόν κατά της βασιλικής οικογένειας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ