Έγκυος Αστυνομικός: Αμφισβητεί τη Δήμαρχο της Βοστώνης σχετικά με τις εντολές εμβολίων

Έγκυος Αστυνομικός: Η Δήμαρχος της Βοστώνης Μισέλ Γου πρέπει να αναλάβει προσωπική και διοικητική ευθύνη, είπε έγκυος αστυνομικός που αρνήθηκε το εμβόλιο για την COVID με αναστολή: Νιώθεις «μιας χρήσης», είπε

Μια μέλλουσα μητέρα στη Βοστώνη είναι έξαλλη που η πόλη έχει επεκτείνει τις εντολές εμβολιασμού της – πηγαίνοντας τα παράπονά της απευθείας στη Δήμαρχο.

Η Gianna Mulane, 37, είναι αστυνομικός στο σωματείο περιπόλων της πόλης της Βοστώνης. Είναι 30 εβδομάδων έγκυος και αναφέρει τη γονιμότητα, την έλλειψη μακροχρόνιας μελέτης και ανησυχίες για την υγεία ως λόγους για τους οποίους αρνείται να κάνει το εμβόλιο.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Mulane προκαλεί τη δήμαρχο της Βοστώνης Michelle Wu να αναλάβει προσωπική και διοικητική ευθύνη για τυχόν αρνητικά αποτελέσματα από τους πλέον υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για την COVID-19.

«Μπορείς, αυτή τη στιγμή, να βάλεις την πίστη σου, το άτομό σου, ό,τι έρευνά σου πίσω από αυτό το εμβόλιο αυτήν τη στιγμή, και να υπογράψεις ένα έγγραφο για εμάς, λέγοντας ότι εσύ προσωπικά και η πόλη θα αναλάβεις την πλήρη ευθύνη αν συμβεί κάτι σε εμάς ως μητέρες και στα αγέννητα παιδιά μας», ρώτησε η Mulane στο συνέδριο της 23ης Δεκεμβρίου.

«Θα το έκανες τώρα για όλους μας;» Περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, η Michelle Wu σηκώνει το δεξί της χέρι καθώς ορκίζεται Δήμαρχος από τον δικαστή Myong J. Joun, και γίνεται η πρώτη γυναίκα και η πρώτη έγχρωμη που εκλέγεται στη θέση, στη Βοστώνη, Μασαχουσέτη, ΗΠΑ, στις 16 Νοεμβρίου, 2021. «Ήταν δεκτική, νομίζω», είπε η Mulane στο Fox News Digital την Τρίτη.

“Αλλά οι πολιτικές της και η νοοτροπία της δεν πρόκειται να αλλάξουν μόνο από αυτό που λέμε.

Αλλά νομίζω ότι μας έφερε σε θέση να μας βλέπει πιο εξανθρωπισμένους από ένα σωρό ” αστυνομικούς” που απλώς αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο. Όχι, έχουμε πραγματικές, σοβαρές ανησυχίες.”

Η Mulane λέει ότι τα συνδικάτα ήταν ήσυχα μπροστά στις αυξανόμενες εντολές.

“Το σωματείο μας έχει κάπως ήσυχο πίσω κάθισμα. Εξακολουθούν να διαμορφώνουν το σχέδιό τους”, είπε η Mulane.

Η έγκυος μητέρα εξήγησε ότι ενόψει των εντολών, πολλά συνδικάτα αποθαρρύνουν τα μέλη από τη νομική δίωξη και φέρνουν νομικούς εμπειρογνώμονες με μοιρολατρικές απόψεις σχετικά με τη δυνατότητα να εργαστούν χωρίς τη βολή.

“Το σωματείο μας προσέλαβε έναν δικηγόρο από το Πόρτλαντ για να έρθει να μιλήσει με τα μέλη για να μας πει ότι δεν αξίζει ο αγώνας.

Αλλά εννοώ, βλέπουμε ότι υπάρχουν δικηγόροι σε όλη τη χώρα που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν αυτές τις υποθέσεις και να δώσουν τι είναι ένας εμβολιασμός», είπε η Mulane.

“Νομίζω ότι αυτό θέλουν να δουν οι άνθρωποι. Απλώς δεν θέλουν να τους αναγκάσουν σε αυτό. Θέλουν να τους δώσουν μια ευκαιρία και να το πολεμήσουν.”

“Αλλά εν τω μεταξύ, πολλοί από εμάς τους εργαζόμενους της πόλης είμαστε θυμωμένοι και θέλουμε λίγη περισσότερη απάντηση.

Έτσι δημιουργήσαμε τη Boston First Responders United”, συνέχισε.

«Είναι κάπως αυτή η ομπρέλα που έχει πάρει όλους όσοι εργάζονται για την πόλη είτε εμβολιασμένοι είτε μη που πιστεύουν ότι η παραβίαση των συμβολαίων μας είναι μεγάλη υπόθεση».

Η Mulane είπε ότι η εγκυμοσύνη της ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στη λήψη των αποφάσεών της, αφού στο παρελθόν είχε περάσει από εκτεταμένες θεραπείες γονιμότητας που τελικά έφεραν τα τρίδυμα 6 ετών της. “Θέλουμε απλώς να είμαστε σε θέση να κάνουμε τις δικές μας επιλογές.

Ειδικά όταν είμαστε έγκυοι – και μερικά από τα νεαρά κορίτσια, δεν ξέρουν αν μπορούν να μείνουν έγκυες ακόμα.

Η γονιμότητα είναι τόσο τεράστιο πράγμα”, είπε η Mulane. “Πέρασα από θέματα γονιμότητας, οπότε ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι. Κατηγορείς τον εαυτό σου για κάθε μικρό πράγμα που εμφανίζεται.”

Οι θρησκευτικές και ιατρικές εξαιρέσεις παραμένουν διαθέσιμες στη θεωρία, αλλά στην πράξη ήταν είτε αδύνατο να αποκτηθούν είτε σε μεγάλο βαθμό άχρηστες.

«Τα λίγα που έχουν εγκριθεί και τα ακούσαμε μέσω του Τμήματος Σωφρονιστικών Σωμάτων και της κομητείας μας, θα πουν, “Ναι, έχετε θρησκευτική εξαίρεση, έχετε ιατρική εξαίρεση, αλλά επειδή εργάζεστε με το κοινό, εμείς Δεν μπορούμε να κάνουμε μια λογική προσαρμογή για εσάς», είπε η Mulane.

Η Mulane είπε ότι ενώ ο τρέχων αγώνας της εμπνεύστηκε από το αγέννητο μωρό της, δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο στο μέλλον, ακόμη και μετά το τέλος της κύησης και του θηλασμού.

Για άλλη μια φορά, η Mulane επικαλείται τα παιδιά της, λέγοντας: “Αν μας το επιβάλλουν, το επόμενο είναι ότι θα επιβληθεί στα παιδιά μας με ελάχιστες μελετες. Και έχω τρίδυμα 6 ετών. Και μου πήρε πολύ χρόνο για να μείνω έγκυος με αυτά και πέρασα γονιμότητα – έχω περάσει τα τελευταία έξι χρόνια κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι μου για να τα κρατήσω υγιή και ασφαλή. Δεν νιώθω άνετα.

Αν δεν το πάρω, σίγουρα θα το πάρω για να μην το δίνω στα παιδιά μου».

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here