Βαρύ πένθος για τους δύο νέους που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στην Κατεχάκη


Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 00.30 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο του 27χρονου εξετράπη της πορείας του ενώ κινούνταν στην Κατεχάκη

Στον θρήνο έχουν βυθιστεί οι οικογένειες των δύο νέων ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή λόγω τροχαίου δυστυχήματος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 00.30 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο του 27χρονου που ήταν φαρμακοποιός στο επάγγελμα, εξετράπη της πορείας του ενώ κινούνταν στο ρεύμα από Ηλιούπολη προς Αθήνα και χτύπησε στα εξωτερικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο άτυχος 27χρονος κάτοικος Ζωγράφου μόλις είχε πάρει από το σπίτι της στην Ηλιούπολη τη φίλη του 23 ετών προκειμένου να βγουν βόλτα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή, τη συγκεκριμένη ώρα, έριχνε ψιλόβροχο και το οδώστρωμα ήταν ολισθηρό.

Το αυτοκίνητο του 27χρονου εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε στα εξωτερικά κιγκλιδώματα του δρόμου γκρεμίζοντάς τα κάτω από τη γέφυρα.

Στη συνέχεια, από τη σφοδρή σύγκρουση, το αυτοκίνητο ανετράπη μέσα στον δρόμο πλακώνοντας τόσο τον 27χρονο οδηγό όσο και την 23χρονη συνοδηγό.

Δυστυχώς, κανείς τους δεν κατάφερε να βγει ζωντανός ενώ η Αστυνομία έκλεισε τον δρόμο και κάλεσε την Πυροσβεστική να συνδράμει καθώς τα ατόμα είχαν εγκλωβιστεί μέσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Στο άκουσμα του θανάτου του οι γείτονες έσπευσαν να αφήσουν λουλούδια και κεριά έξω από τα κατεβασμένα κάγκελα του φαρμακείου του 27χρονου. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή δύο νέων ανθρώπων παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ετοιμαζόντουσαν να παντρευτούν

Οι δύο νέοι ήταν πολύ αγαπημένοι και ετοιμάζονταν να παντρευτούν το ερχόμενο διάστημα αλλά η ευτυχία μέσα στην οποία ζούσαν όλον αυτόν τον καιρό, έμελλε να βαφτεί με αίμα και των δύο, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ