Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Στον εισαγγελέα ο δράστης τις επόμενες ώρες


Εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει ο άνδρας που χθες κρατούσε επί ώρες όμηρο μία γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ώρες ο Αιγύπτιος που χθες Σάββατο κρατούσε επί ώρες όμηρο την πρώην φίλη του στον Άγιο Παντελεήμονα και απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα με φιάλη υγραερίου.

Τελικά ο άνδρας συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας και των ανδρών της ΕΚΑΜ, ενώ η γυναίκα που κρατούσε όμηρο είναι καλά στην υγεία της.

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Αυτός είναι ο άντρας που κρατάει όμηρο την  πρώην σύντροφό του - Το κτήριο εκκενώθηκε από τις Αρχές

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς όταν ένας άνδρας Αιγυπτιακής καταγωγής, άρπαξε υπό την απειλή μαχαιριού μια γυναίκα Βουλγαρικής καταγωγής από το σπίτι της στο Γαλάτσι, και την οδήγησε σε διαμέρισμα στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα. Εκεί, στον δεύτερο όροφο, κρατούσε όμηρο τη γυναίκα και μάλιστα απειλούσε να τινάξει στον αέρα όλη την πολυκατοικία, υπό την απειλή μιας φιάλης υγραερίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της γυναίκας που ήταν όμηρος, η οποία και ενημέρωσε για το συμβάν τις Αρχές, ο 30χρονος βρέθηκε στο σπίτι τους στο Γαλάτσι όπου με τη χρήση μαχαιριού απείλησε τους υπόλοιπους και άρπαξε τη γυναίκα με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέσεις. Μάλιστα, υπήρξαν αναφορές ότι ο δράστης ήταν ένα πρόσωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα. Τελικά μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας συνελήφθη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ