Ρόδος: Ληστής άρπαξε τσάντα αλλά… άφησε το κινητό στο θύμα του


Ρόδος: Γενναιόδωρος αποδείχτηκε ένας ληστής που άφησε το κινητό στο θύμα του μετά από παράκλησή του

Φορώντας κουκούλα στο κεφάλι του και μάσκα έτσι ώστε να μην αναγνωρίζεται κανένα χαρακτηριστικό του, ένας άνδρας επιτέθηκε απόψε λίγο πριν τις 7 το βράδυ της Τετάρτης, δύο γυναίκες που έβγαιναν έξω από μεγάλο πολυκατάστημα στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη ΡΟΔΙΑΚΗ η μία από τις δύο γυναίκες, ο δράστης κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να αιφνιδιάσει τις δύο γυναίκες, περιμένοντάς στο σκοτάδι κρυμμένος , μόλις βγήκαν από το κατάστημα έχοντας ολοκληρώσει τα ψώνια τους και κατευθύνονταν στο αυτοκίνητό τους.

Χωρίς να πει κουβέντα, πλησίασε τη μία γυναίκα, την άρπαξε με βίαιο τρόπο τη τσάντα και άρχισε να τραβά με δύναμη. Οι δύο γυναίκες αντιστάθηκαν και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος κοντά να τις βοηθήσει.
Έτσι, ο δράστης κατάφερε να αρπάξει τη τσάντα από τα χέρια της γυναίκας σχίζοντας το λουρί. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι.

Η τσάντα περιείχε το ποσό των 200 περίπου ευρώ καθώς επίσης και προσωπικά έγγραφα.

Ο μασκοφόρος φάνηκε πάντως… γενναιόδωρος, αφού λίγο πριν αρχίσει να τρέχει, η γυναίκα του φώναξε να επιστρέψει το κινητό της το οποίο είχε απόλυτη ανάγκη όπως κι έγινε. Ο δράστης το έβγαλε από τη τσάντα και το πέταξε στο έδαφος, πιθανόν φοβούμενος και να μην μπορέσουν να τον εντοπίσουν.

Αυτή την ώρα οι δύο γυναίκες δίνουν κατάθεση στην Ασφάλεια Ρόδου, ενώ αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και μάλιστα γίνεται και αξιοποίηση πληροφοριών από κάμερες ασφαλείας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ