Σκρέκας: Φθηνή η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να μειώσει τα μέτρα στήριξης


Ανακοίνωση εξέδωσε ο  ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας αναφορικά με την κριτική που ασκήθηκε στα μέτρα της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αναφορικά με την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε σήμερα η Κυβέρνηση, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε: «Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων ύψους 400 εκατ. ευρώ, για να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής σε σφοδρότητα διεθνής ενεργειακή κρίση. Η ενίσχυση διαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με τη διακύμανση των διεθνών τιμών ενέργειας και των τιμών ρεύματος στη χονδρική.

Είναι φθηνή και αντιπαραγωγική η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να μειώσει το σημαντικό αυτό μηχανισμό στήριξης, που πρώτη η Ελλάδα ανακοίνωσε για τη νέα χρονιά ανάμεσα στα 27 κράτη – μέλη της Ε.Ε. και η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομική στήριξη, που δίνεται αναλογικά με τα οικονομικά μεγέθη της χώρας για τον Ιανουάριο του 2022.

Ας σταματήσει, λοιπόν, η αντιπολίτευση την αδιέξοδη μικροπολιτική, που δεν προσφέρει τίποτα στον τόπο μας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ρε χαραμοφαη τσαρλατανε,η πολλη παρεα με τους μαλακες σου εχει καψει τον εγκεφαλο;Ή δεν ξερουμε οτιι ο Κουλης κανει πιπες στα λαμογια της ενεργειας,που εκαναν το μουλικο υπευθυνη;Και ποιανου λεφτα ρε αιδιοθφειρα,σκορπατε;Δηλαδη ΕΓΩ θα πληρωσω την ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ μου;Δηλαδηη περιπτωση για συμπεση των υπερκερδων των νταβατζηδων σας δεν παιζει;[Για τους αμβλυνοες κρατικους λειτουργους:Αυτο ειναι διευκολυνση δημιουργιας καρτελ.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ