Σινέντ Ο’Κόνορ: Καταγγέλλει το «κακό» ιρλανδικό κράτος και το νοσοκομείο για το χαμό του γιού της


Η τραγουδίστρια Σινέντ Ο’Κόνορ καταγγέλλει το ιρλανδικό κράτος και το νοσοκομείο γιατί δεν προστάτευσαν τον γιο της, Σέιν που έδωσε τέλος στη ζωή του

Ο 17χρονος γιος της τραγουδίστριας Σινέντ Ο’Κόνορ, Σέιν βρέθηκε νεκρός, όπως όλα δείχνουν βάζοντας τέλος στη ζωή του, σε μία είδηση που «πάγωσε» χθες την παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος.

«Μακάρι ο Θεός να συγχωρήσει το ιρλανδικό κράτος γιατί εγώ ποτέ δεν θα το κάνω», δημοσίευσε η τραγουδίστρια, μετά τον θάνατο του γιου της.

Με μια σπαρακτική ανάρτησή της στο twitter η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την αυτοκτονία του γιου της Σέιν, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν δύο μέρες από το Δουβλίνο όπου διέμενε. «Ο όμορφος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να δώσει τέλος στον επίγειο αγώνα του. σήμερα και τώρα είναι με τον Θεό»

«Ελπίζω να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Μωρό μου σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη»

Ο Σέιν είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος δύο ημέρες πριν από το θάνατό του. Βρισκόταν σε «επιφυλακή αυτοκτονίας» στο νοσοκομείο Tallaght στο Δουβλίνο, όπως είχε δηλώσει νωρίτερα η μητέρα του.

Σε μια νέα σειρά από αναρτήσεις στο Twitter το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου, η Σινέντ Ο’Κόνορ επέκρινε σφοδρά την ιρλανδική υπηρεσία υγείας HSE, την υπηρεσία παιδιών και οικογένειας Tusla και το ιρλανδικό κράτος συνολικά.

«Είκοσι έξι ώρες αφότου ο γιος μου πέθανε στη λεγόμενη περίθαλψη του ιρλανδικού κράτους με τη μορφή της Tusla, δεν έχω λάβει ακόμη καμία ενημέρωση από την υπηρεσία ή τους εκπροσώπους τους. Ενημερώθηκα από αστυνομικούς (Gardai) για το θάνατο του γιου μου και αργότερα μίλησα με την GAL. To ότι δεν επικοινώνησαν μαζί μου είναι απαράδεκτο», έγραψε στο πρώτο της tweet.

Λίγο αργότερα δημοσίευσε: «Έχω πλέον αναγνωρίσει επίσημα τα λείψανα του γιου μου, Σέιν. Μακάρι ο Θεός να συγχωρήσει το ιρλανδικό κράτος γιατί δεν θα το κάνω ποτέ».

Η τραγουδίστρια του «Nothing Compares 2U» πρόσθεσε: «Τώρα η Τusla θέλει να συζητήσει μαζί μου ένα δελτίο για τα μέσα ενημέρωσης, χωρίς αμφιβολία, επιθυμώντας να συμμετάσχω στις προσπάθειές τους να κάνουν τον θάνατο του παιδιού μου να φαίνεται ότι δεν συνέβη στα χέρια του ιρλανδικού κράτους»

Σε άλλες αναρτήσεις αποκαλεί το ιρλανδικό κράτος, την Tusla και το HSE «κακά» και «αυτοεξυπηρετούμενα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ