Η Γη της ελιάς 14/1: Τι θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Κυριακής [trailer]


Στο επόμενο επεισόδιο (Κυριακή 16/1) της αγαπημένης σειράς του MEGA, “Η γη της ελιάς“, θα δούμε πως: Η ιδέα του γάμου της Ιουλίας με τον Γιώργη Κουράκο τον έχει κάνει να χάσει και το τελευταίο ίχνος ψυχραιμία διαθέτει. Είναι αποφασισμένος να την σταματήσει ακόμα και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Όμως, ο Ιάκωβος, που έχει καταλάβει τι συμβαίνει, επεμβαίνει την κρίσιμη στιγμή για να αποτρέψει την «καταστροφή» και ο γάμος κυλάει μέλι – γάλα, με τους νεόνυμφους, τις οικογένειές τους και τους καλεσμένους τους να απολαμβάνουν την ημέρα.

Και ενώ όλοι ασχολούνται με τον γάμο, ο Αλέξης αποσυντονίζεται όσο και πάει και περισσότερο και στο στόχαστρό του μπαίνει ο Στέφανος ενώ η επιστροφή της Μέλπως προκαλεί ανησυχία στον Λυκούργο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

“Η γη της ελιάς” προβάλεται καθημερινά από Κυριακή ως Πέμπτη στις 21:00 στον ΜEGA.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ
Guest: Μαρία Φιλίππου
Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ