Μαρία Σολωμού: Η αλήθεια για τη σχέση της με τον Mente Fuerte [vid]


Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ηθοποιό Μαρία Σολωμού να έχει σχέση με τον γνωστό τράπερ Mente Fuerte. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει την ηθοποιό με τον Mente Fuerte να περπατούν σε γνωστό εμπορικό κέντρο, με αποτέλεσμα κάποιοι να μιλούν για το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Σήμερα ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός ήθελε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αποκαλύπτοντας εάν έχει σχέση ή όχι με τον τράπερ. Συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη την Παρασκεύη (14/1) στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και απάντησε στα δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Mente Fuerte, λέγοντας τα εξής: «Νίκο μου, θα σου πω το εξής. Δεν έχω καμία ερωτική σχέση, που να έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σε περίπτωση που είχα κάτι στη ζωή μου, δεν θα πήγαινα να περπατήσω σε γνωστό εμπορικό στο Μαρούσι. Μην χαίρεστε λοιπόν, γιατί κάποιοι χαρήκανε», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού:

Ποιος είναι ο Mente Fuerte

Ο Mente Fuerte είναι Έλληνας ράππερ, μέλος της OffBeat Records, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας Black Bandana. Έγινε ευρέως γνωστός στην ελληνική μουσική σκηνή ύστερα από την κυκλοφορία του single “Caliente” σε συνεργασία με τον Hawk και τον Baghdad τον Ιούνιο του 2019. Το κομμάτι σήμερα αποτελεί το μοναδικό μέχρι στιγμής ελληνικό διαμαντένιο single. Ο τράπερ ξεκίνησε την καριέρα του στην ραπ μουσική ως μέλος των Technical Flerts, μαζί με τον Lpt. Το 2016 ιδρύει την Black Bandana, από την οποία κυκλοφορεί και την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία, με τίτλο “Lifestyle”, στις 4 Νοεμβρίου του 2016. Το κομμάτι αναλαμβάνει ο Gosei στην μουσική παραγωγή, και ο Πέτρος Νικολίνταης στην σκηνοθεσία. Για τα επόμενα τρία χρόνια βγάζει διάφορα singles, και συνεργάζεται με διάφορους rappers όπως Smuggler, Pepe Frantik, Raffie Raff, Young Montanas, Mad Clip και Toquel.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ