Το πρώτο ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας δείχνει πώς να πουλήσετε προϊόντα στην Amazon

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το e-commerce αποτελεί τον «κανόνα» στο σύγχρονο επιχειρείν, με όλο και περισσότερους καταναλωτές να στρέφονται τώρα στο ηλεκτρονικό εμπόριο, λόγω των αλλαγών που έφερε στη ζωή μας η υγειονομική κρίση που βιώνουμε. Να αναφέρουμε απλώς ότι πάνω από 3,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο πραγματοποιούν σήμερα ηλεκτρονικά τις αγορές τους, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι το 2040 το 95% των παγκόσμιων αγορών θα γίνεται μέσω διαδικτύου.

Σε ό,τι αφορά στο e-commerce σήμερα, βέβαια, η Amazon αποτελεί τον κορυφαίο online προορισμό, τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τους πωλητές και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις.

Πώς μπορεί όμως ένας Έλληνας, ο οποίος επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, να πουλήσει μόνος του τα προϊόντα του στην Amazon σήμερα; Τι χρειάζεται να κάνει κάποιος για να ξεχωρίσει στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου; Πώς θα βρει το ιδανικό προϊόν για πωλήσεις στην Amazon και πώς θα δημιουργήσει το δικό του brand και θα διαφημιστεί μέσω του «γίγαντα» του e-commerce;

Το ελληνικό online course που μας «μυεί» στον κόσμο της Amazon

Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα -και ακόμη περισσότερα- μας δίνει τώρα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Amazon από την E-Commerce Hellas, πίσω από την οποία βρίσκεται η SatiSupp Hellas, η κορυφαία εταιρεία που αναλαμβάνει να προωθήσει ελληνικές επιχειρήσεις στην πλατφόρμα της Amazon, ενώ διαχειρίζεται ήδη πολύ μεγάλα brands.

Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Amazon κατά τη διάρκεια του οποίου, οι άνθρωποι πίσω από την πλατφόρμα E-Commerce Hellas, δηλαδή οι ειδικοί στον τομέα της Amazon, Αχιλλέας Δασκαλάκης και Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, θα μοιραστούν πολύτιμες πληροφορίες αναφορικά με το πώς μπορεί ένας νέος επιχειρηματίας να δραστηριοποιηθεί μόνος του στο «παγκόσμιο κατάστημα» της Amazon.

Από το πώς μπορείτε να πουλήσετε επιτυχημένα τα προϊόντα σας στην Amazon, μέχρι το πώς θα βρείτε τους προμηθευτές και τα κατάλληλα προϊόντα για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο του e-commerce και από το πώς θα διαχειρίζεστε εύκολα την πλατφόρμα του «κολοσσού» του e-commerce, μέχρι το πώς θα εξελίξετε την online επιχείρησή σας, το πώς θα δημιουργήσετε το δικό σας brand και το πώς θα έχετε συνεχή ροή χρήματος και θετικών αξιολογήσεων. Αυτό το online εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που σκοπό έχει να ενισχύσει τη σύγχρονη ελληνική επιχειρηματικότητα, θα σας βοηθήσει μέσα από απλά και μεθοδικά βήματα, να μάθετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαχείριση της πλατφόρμας της Amazon. Όλα αυτά μέσα από μία 360° εκπαιδευτική προσέγγιση, που θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε τις απαραίτητες βάσεις για να στήσετε ένα επιτυχημένο κατάστημα στην Amazon, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το σίγουρο είναι πως το e-commerce ήρθε για να μείνει και για εκείνους οι οποίοι θέλουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να δουν τα κέρδη και τις επιχειρήσεις τους να ενισχύονται ή θέλουν να κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, η Amazon αποτελεί τον απόλυτο online προορισμό. Και με πελάτες σε 180 χώρες στον κόσμο, με Fulfillment Centres σε 109 σημεία σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία, με περισσότερες από 30 κατηγορίες καταχώρησης προϊόντων και 11 αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται παγκοσμίως, δεν είναι δύσκολο να κατανοήσετε το γιατί. Το πώς θα δημιουργήσετε το δικό σας brand στην Amazon και το πώς θα πουλήσετε μόνοι σας προϊόντα στην πλατφόρμα του «γίγαντα» του ηλεκτρονικού εμπορίου, κατακτώντας τον κόσμο του e-commerce, θα το μάθετε τώρα στο πρώτο ελληνικό εκπαιδευτικό course για την Amazon, από την E-Commerce Hellas.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ecommercehellas.gr, καθώς και στο Facebook και το Instagram της εταιρείας.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ