Ομορφιά μόδα styling: 9 τρόποι να απογειώσεις το καθημερινό σου outfit


Είναι πολλές οι φορές που δε νιώθουμε καλά μέσα στα ρούχα μας ή που πιστεύουμε ότι δεν έχουμε αρκετά ρούχα για το γραφείο ή για μια απλή έξοδο. Ξέρεις κι εσύ ότι αυτό είναι ψέμα, ειδικά όταν η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με ρούχα κι αξεσουάρ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό για να τα φορέσεις! Βρες το μυστικό στις απαλές αποχρώσεις, στα αξεσουάρ, αλλά και στην περιποίηση του εαυτού σου!

Στυλιστικές συμβουλές για την καθημερινότητά σου

  • Απόκτησε κομψότητα και glam: Eπίλεξε μία διαφορετική γκάμα χρωμάτων που ταιριάζουν καλά μεταξύ τους, όπως το dusty pink, το denim blue και το μαύρο και, στη συνέχεια, δημιούργησε έναν συνδυασμό που ενσωματώνει και τα τρία αυτά χρώματα για να αποκτήσεις αυτήν την κομψή εμφάνιση. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις διαφορετικές αποχρώσεις, διαφορετικές υφές και διαφορετικά υφάσματα για να κάνεις το ντύσιμό σου να φαίνεται πιο ταιριαστό και εμφανώς ευχάριστο. Αν πιστεύεις ότι το παρακινδυνεύεις με τα χρώματα, επίλεξε ένα μονόχρωμο ρούχο κι απλώς συμπλήρωσε έναν ακόμα απαλό χρωματισμό, όπως το ροζ.
  • Δημιούργησε ένα όμορφο χτένισμα: Περιποιήσου τα μαλλιά σου, φτιάξε έναν όμορφο κότσο, ή απλώς περιποιήσου τις άκρες, οι οποίες είναι υπεύθυνες που τα μαλλιά μας φαίνονται διαρκώς απεριποίητα.
  • Πρόσθεσε στο look σου μία ιδιαίτερη ζώνη: Η ζώνη θα προσθέσει περισσότερο στυλ στο outfit σου και θα τονίσει τα όμορφα σημεία του σώματός σου. Συνδύασέ την με το τζιν σου, με ένα φαρδύ φόρεμα που θα τονίσει τις καμπύλες σου ή με ένα μακρύ σακάκι.
  • Φόρεσε ένα κασκόλ/ μαντήλι και ένα ρολόι: Τα αξεσουάρ κάνουν πάντα το στυλ μας πιο ενδιαφέρον και πιο ελκυστικό. Ένα μαντήλι στο λαιμό ή στα μαλλιά μας, ένα διακριτικό ρολόι ή μία πασμίνα, θα μας προσθέσουν κύρος και δυναμικότητα.

  • Αγόρασε μία μοδάτη κι εντυπωσιακή τσάντα: Πρόσθεσε το outfit σου την τσάντα που ταιριάζει στη προσωπικότητά σου και στο εργασιακό σου περιβάλλον. Για παράδειγμα, αν παίρνεις καθημερινά στη δουλειά το laptop σου, χρειάζεσαι ένα backpack. Προσπάθησε να επιλέξεις εκείνο, του οποίου το design να σε προκαλεί για δουλειά!
  • Πρόσθεσε γυαλιά ηλίου: Εκτός από το καλό που θα κάνεις στα μάτια σου φορώντας τα, επίλεξε το σκελετό και την απόχρωση που σου ταιριάζει και το look σου απογειωθεί!
  • Ταίριαξε τα παπούτσια σου με τη μπλούζα σου χρωματικά: Συνδύασε τα δύο άκρα του outfit χρωματικά και η εμφάνισή σου θα είναι πιο ταιριαστή από ποτέ!
  • Πίνε νερό και περιποιήσου το πρόσωπό σου βάζοντας ενυδατικές κρέμες: Το νερό και οι κρέμες θα δείχνουν το πρόσωπό σου ενυδατωμένο κι έτσι θα απομακρύνεις τη ξηρότητα που μπορεί να σου προκαλέσει ερεθισμούς.
  • Απογείωσε το look σου με ένα make up που σου ταιριάζει: Το make up είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Φρόντισε να ανακαλύψεις τις κατάλληλες αποχρώσεις που ταιριάζουν στο δέρμα σου. Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια και στα χείλη. Είναι αυτά που θα αναδείξουν την ελκυστικότητά σου.

Δοκίμασε ένα από όλα τα tips και θα δεις μεγάλη διαφορά στη δυναμικότητά σου και στο αέρα που εκπέμπεις!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ