Ραγίζουν καρδιές: Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας και του πατέρα της 21χρονης Ελένης – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις (vids)


Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης: “Ζω για να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού μου”

Απαρηγόρητη η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ και είπε μεταξύ άλλων ότι όταν δεν της απαντούσε το παιδί της στο τηλέφωνο κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί και κινητοποιήθηκαν με τον σύζυγό της για να δηλώσουν την εξαφάνισή της. «Τώρα ζω για να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού μου και να τους ρωτήσω γιατί το έκαναν αυτό», λέει χαρακτηριστικά.

«Θέλω να βρεθούν οι υπαίτιοι, να καταδικαστούν, να τους ρωτήσω τελικά γιατί το κάνανε. Ήταν μόλις 21 χρόνων. Δεν ήταν κανένα κορίτσι “περπατημένο” όπως λένε. Είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια, φιλότιμο, έχουμε ηθικές αξίες», δήλωσε στην εκπομπή «Μαζί σου» η μητέρα της 21χρονης.

«Ήθελε να μάθει Αραβικά. Ήταν πολύ χαρούμενη με την πρακτική της στο Υπουργείο Εξωτερικών και ήθελε να δώσει στο Διπλωματικό Σώμα. Εγώ χαιρόμουν και την παρότρυνα να συνεχίσει τις σπουδές της», λέει στην κάμερα της εκπομπής.

Διαβάστε και αυτό: Ο Αλβανός Λουτσάϊ Αλέξανδρο και ο Ροδίτης Μανώλης Κούκουρας οι δολοφόνοι της 21χρονης Ελένης (pics)

«Όλα αυτά τα όνειρα γκρεμιστήκανε σε μια βραδιά. Ό,τι έγινε έγινε μέσα σε μια νύχτα και κάποιος βρήκε το πτώμα Τετάρτη πρωί. Βρέθηκε 50 χιλιόμετρα μακριά στα βράχια. Θέλω να ρωτήσω τους υπαίτιους γιατί το κάνανε, με τι ψυχή και καρδιά το ρίξανε. Θέλω να τους ρωτήσω είναι άνθρωποι; Έχουν ανθρώπινα αισθήματα; Τι τους έκανε; Το παιδί κατέβηκε στη Ρόδο με κλάματα στα 18 του και κατέβηκε ο πατέρας του να το στηρίξει στην αρχή. (…) Τελευταία φορά την είδα 29 Αυγούστου στο λιμάνι του Πειραιά. Από τότε μιλούσαμε κάθε μέρα τηλεφωνικά. Την Τετάρτη της τηλεφωνούσα συνεχώς και μέχρι την Παρασκευή, ώσπου με έζωσαν τα φίδια και πήραμε να δηλώσουμε την εξαφάνιση. (…) Έστειλα έναν φίλο που μένει στη Ρόδο να δει τι έχει γίνει με το παιδί μου και πήγε από το σπίτι και δεν βρήκε τίποτα. Εγώ ζήτησα στους αστυνομικούς να δουν στο αεροδρόμιο μήπως είχε πάει Αθήνα. Όλα τα σενάρια τα σκέφτεσαι. Επειδή έχω και τον ανιψιό μου στην αστυνομία τον ειδοποίησαν για το πτώμα με το τατουάζ και την αναγνώρισε ο πατέρας της», είπε συγκλονισμένη η μητέρα της.

«Είμαι «πεθαμένη» και θυμωμένη. Έχω οργή και θυμό. Θέλω μια απάντηση για να γαληνέψει η ψυχή του παιδιού μου. Τώρα ζω για να βρεθούν τα κτήνη. Τι τους έκανε το παιδί μου;».

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια στιγμή, με τρεμάμενη φωνή μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και ο πατέρας της 21χρονης.

«Το Λιμεναρχείο είπε ότι μάλλον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα επίσημη έκθεση του ιατροδικαστή. Αυτό που μου είπε ο ιατροδικαστής είναι ότι έφερε σημάδια στραγγαλισμού και ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό. Φυσικά την έριξαν στη θάλασσα χωρίς τα προσωπικά της αντικείμενα», ανέφερε.

«(…) Αν είχε σχέση σε εμάς δεν μας είχε πει κάτι. Το θέμα είναι ότι δεν γυρίζει πίσω το κορίτσι μας. Ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά».

Μπήκε σε ένα ΙΧ

Σύμφωνα με την Espresso, σημαντικό στοιχείο αποτελεί ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στο οποίο η κοπέλα φαίνεται να μπαίνει σε ένα ΙΧ που οδηγούσε άντρας και να απομακρύνονται. Η καταγραφή έγινε την Τρίτη και έπειτα τα ίχνη της χάθηκαν έως την Παρασκευή οπότε βρέθηκε νεκρή.

Το απόγευμα της Κυριακής (02/12) έγιναν και οι πρώτες προσαγωγές. Τρία άτομα που γνώριζαν τη φοιτήτρια και το τελευταίο χρονικό διάστημα μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο πέρασαν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου της Λιμενικής Αστυνομίας για να καταθέσουν.

Συγκλονισμένη η γιαγιά της 21χρονης μίλησε στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα»:

«Στείλαμε ένα λουλούδι δίμετρο στη Ρόδο και μας το φέρανε μέσα στην κάσα. Ήταν ένα αγνό παιδί, από οικογένεια καλή. Ας τιμωρήσουν τους υπαίτιους με το ίδιο νόμισμα να μην δουν κι άλλοι γονείς αυτό το κακό που είδαμε εμείς», είπε ξεσπώντας σε λυγμούς η γιαγιά της 21χρονης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ