Sex tips Σαββατοκύριακο: Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για ένα καυτό διήμερο


Έχετε βαλτώσει στην σεξουαλική σας ζωή και επιθυμείτε να ξυπνήσετε το πάθος αυτό το Σαββατοκύριακο; Υπάρχουν ορισμένες απλές και αποτελεσματικές συμβουλές, τις οποίες καλείστε να ακολουθήσετε για μια αισθησιακή εμπειρία που και οι δυο σας θα θυμάστε για καιρό.

  • Παρακολουθήστε ο ένας τον άλλον να γδύνεται: Με το σεξ, συχνά πηγαίνουμε με αυτόματο πιλότο και ξεχνάμε να ανταποκρινόμαστε σε κάθε στιγμή, ειδικά αν είστε μαζί για πολύ καιρό. Αντίθετα, σημειώστε να παρακολουθείτε πραγματικά ο ένας τον άλλον να γδύνεται. Μην αγγίζετε ο ένας τον άλλον όσο συμβαίνει. κάντε τα πάντα για την εμπειρία του να κοιτάτε ο ένας τον άλλον και να ενθουσιάζεστε μόνο με τη σκέψη του πόσο ζεστοί είστε και οι δύο.
  • Μιλήστε βρώμικα: Αντί να αγγίζετε ο ένας τον άλλον, απλώς πείτε ο ένας στον άλλον τι θέλετε να κάνετε. Μην φοβάστε να μπείτε σε λεπτομέρειες! Για να το κάνετε πιο σέξι, μην περιμένετε μέχρι να βρεθείτε στην κρεβατοκάμαρα. Το να μιλάτε απλά για όλα τα βρώμικα, σέξι, τρελά πράγματα που θέλετε να κάνετε ο ένας στον άλλον ενώ κάθεστε στον καναπέ κρατά τα πράγματα διασκεδαστικά και φλερτ.
  • Ακούστε μουσική: Αν δεν δυναμώνετε ήδη τα ηχεία σας ενώ κάνετε σεξ, ίσως είναι η ώρα να ξεκινήσετε. Όποιο είδος μουσικής σας ενεργοποιεί και τους δύο, είτε είναι R&B, country, αργά τραγούδια ή ακόμα και μελωδίες εκπομπής, ενεργοποιήστε το και χρησιμοποιήστε τη μουσική ως ρυθμό όλων των κινήσεών σας . Χορέψτε στην κουζίνα και τραγουδήστε μαζί. Η διασκέδαση μαζί είναι σέξι! Η δημιουργία μιας λίστας αναπαραγωγής μαζί με τα αγαπημένα σας τραγούδια μπορεί επίσης να είναι μια μορφή προκαταρκτικού παιχνιδιού από μόνη της.
  • Παίξτε με τον πάγο: Ο πάγος είναι πιθανώς η υψηλότερη απόδοση επένδυσης σε οποιοδήποτε σεξουαλικό παιχνίδι. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει οφέλη και για τους δύο συνεργάτες. Είναι μια διαφορετική και μοναδική αίσθηση να παίζεις με τη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του σεξ. Μερικές ιδέες για να προσθέσετε πάγο στο προκαταρκτικό σας παιχνίδι περιλαμβάνουν στο στόμα σας κατά τη διάρκεια του φιλιού, στο στόμα σας κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, τρίψτε τον στο σώμα του συντρόφου σας ή σε εσάς ή στις θηλές του συντρόφου σας. Εάν ο πάγος είναι υπερβολικός για εσάς και δεν σας πειράζει να γίνετε λίγο ακατάστατοι, δοκιμάστε παγωτό στο σώμα του συντρόφου σας. Προσέξτε να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε τροφή κοντά στον κόλπο στο πέος για να αποφύγετε μολύνσεις.

  • Πηγαίνετε κάπου που σας θυμίζει τη σχέση σας: Επιστρέψτε στο σημείο του πρώτου σας ραντεβού, όπου αρραβωνιαστήκατε, όπου είπατε “σε αγαπώ” για πρώτη φορά και πολλά άλλα. Το να βρίσκεστε ξανά σε εκείνα τα ιδιαίτερα μέρη μπορεί να σας φέρει πίσω, ψυχικά και σωματικά, σε παλαιότερα σημεία της σχέσης σας. Θα σας υπενθυμίσει πόσο μακριά έχετε φτάσει ως ζευγάρι… και αν αυτό δεν είναι λίγο σέξι για εσάς, δεν ξέρω τι είναι.
  • Φτιάξτε μαζί μια λίστα: Το να καθίσετε μαζί για να καταλήξετε σε όλα όσα θέλετε να κάνετε φέτος σεξουαλικά είναι το τέλειο προκαταρκτικό παιχνίδι για το περιπετειώδες ζευγάρι. Τα αντικείμενα μπορεί να είναι τόσο τρελά ή ήμερα όσο θέλετε (προτείνουμε ιδέες όπως να κάνετε τρίο, να μιλάτε περισσότερο για σεξ, να χρησιμοποιείτε σεξουαλικά παιχνίδια και να έχετε πολλαπλούς οργασμούς!). Κρατήστε αυτήν τη λίστα κάπου όπου μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτήν, όπως το κομοδίνο σας, και βάλτε στόχο να κάνετε ένα νέο πράγμα κάθε εβδομάδα. Δεν θα ξέρετε καν πώς να επιλέξετε τι να κάνετε πρώτα!
  • Στείλτε ένα κείμενο: Αν και τα τηλέφωνά μας μπορούν να μας κάνουν λιγότερο παρόντες στο σεξ, μπορούν επίσης να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να διεγείρουμε και τους δύο συντρόφους. Στείλτε μήνυμα στον σύντροφό σας ακριβώς τι θέλετε να του κάνετε όταν επιστρέψει στο σπίτι. Μην φοβάστε πολύ τις λεπτομέρειες. Μπορείτε να το στείλετε το πρωί ή λίγο πριν ξέρετε ότι πρόκειται να έρθουν. Θα ξεκινήσουν αμέσως! Άλλες ιδέες περιλαμβάνουν να στείλετε μήνυμα στον σύντροφό σας ότι θέλετε να κάνετε σεξ, όλα για την αγαπημένη σας σεξουαλική εμπειρία μαζί του ή κάτι που θέλετε να δοκιμάσετε. Εάν είστε και οι δύο 18 ετών και άνω, η αποστολή φωτογραφιών με τα αγαπημένα σας εσώρουχα μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δείξετε τι ακριβώς επιστρέφουν στο σπίτι. (Απλώς βεβαιωθείτε ότι αυτός είναι κάποιος που εμπιστεύεστε απόλυτα!)
  • Κάντε ντους μαζί: Όσο ο σύντροφός σας κάνει ντους, μπείτε ελεύθερα! Το σεξ με ντους δεν χρειάζεται να είναι ο τελικός στόχος και αυτού. Το να διασκεδάζεις στο νερό και να ενθουσιάζεσαι για οτιδήποτε συμβαίνει έξω από το ντους είναι από μόνο του συναρπαστικό. Ωστόσο, δεν είμαστε αντίθετοι στην προσπάθεια να κάνουμε το σεξ στο ντους να λειτουργεί – απλώς μην βλάπτεις τον εαυτό σου!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ