Άμπερ Χερντ: «Θέλω να σε καταβροχθίσω και να απολαύσω τη γεύση» – Στη φόρα οι ερωτικές επιστολές της


Οι ιδιωτικές επιστολές της Άμπερ Χερντ προς τον Τζόνι Ντεπ διαβάστηκαν δυνατά στο δικαστήριο στην πολύκροτη δίκη του λαμπερού ζεύγους. Το σίριαλ του έγγαμου βίου τους που έληξε άδοξα, εξακολουθεί να μεταδίδεται σε απευθείας μεταδοση ανά τον πλανήτη

Η Άμπερ Χερντ έγραψε κάποτε «θέλω να σε ξεσκίσω, να σε καταβροχθίσω και να απολαύσω τη γεύση» σε μια ιδιωτική επιστολή προς τον Τζόνι Ντεπ. Τα γράμματά της προς τον πρώην σύζυγό της διαβάστηκαν δυνατά στο δικαστήριο, σε ένα ακόμη επεισόδιο του πολυσυζητημένου σίριαλ.

Η Χερντ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατ’ αντιπαράθεση εξέταση από τους δικηγόρους του Ντεπ στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της εναντίον της.

Οι δικηγόροι του Ντεπ παρουσίασαν δύο ιδιωτικές επιστολές που έγραψε η Χερντ στον Ντεπ, μαζί με μια φωτογραφία του ζευγαριού σε διακοπές στην Αυστραλία, από μια σειρά με «ημερολόγια αγάπης» που είχε μοιραστεί με τον Ντεπ η πρώην αγαπημένη του.

Οι παθιασμένες επιστολές

Στο πρώτο γράμμα, η Χερντ γράφει με πάθος τις σκέψεις της για την αγάπη, καθώς και για τη σχέση της με τον Ντεπ. «Η αληθινή αγάπη δεν έχει να κάνει μόνο με την τρέλα του πάθους ή με το να επιλέγεις την ασφάλεια της ειρήνης. Όχι, είναι να έχεις και τα δύο» έγραψε ο Χερντ στην επιστολή, σύμφωνα με τα στοιχεία.

«Το να ερωτεύεσαι παράφορα τον φίλο σου. Αυτό είναι που με εξέπληξε ίσως περισσότερο, που είδα σε σένα την ουσία της φιλίας και του σεβασμού. Αλλά εξακολουθώ να θέλω, φυσικά, περισσότερο από ποτέ να σε ξεσκίσω, να σε καταβροχθίσων και να απολαύσω τη γεύση. Μην ανησυχείς»

Αφού η δικηγόρος του Ντεπ ολοκλήρωσε την ανάγνωση της επιστολής, ρώτησε τη Χερντ αν διάβασε σωστά τα λόγια της, και η Χερντ είπε: «Ναι, είναι ένα σημείωμα αγάπης». Στη συνέχεια προχώρησε στη δεύτερη επιστολή στην οποία εμφανίζεται η Χερντ να μιλά απευθείας στον Ντεπ για τις συγκρούσεις στη σχέση τους.

«Λυπάμαι που μπορώ να τρελαθώ. Λυπάμαι που σε πλήγωσα. Όπως εσύ, μπορώ να γίνω κακιά όταν πληγώνομαι. Όταν νιώθω ότι με προκαλείς, Συντετριμμένη. Και χθες το βράδυ ήμουν», έγραψε. «Ένιωσα εγκαταλειμμένη…. Ένιωσα απολύτως σαστισμένη που δεν γύρισες σπίτι την τελευταία μου νύχτα εδώ. Και ήμουν συντετριμμένη και θυμωμένη μετά από πολλές μάταιες προσπάθειες από μέρους μου να διορθώσω την κατάσταση και να επανορθώσωένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι μαζί σου».

Αργότερα στην επιστολή, η Χερντ ζήτησε συγγνώμη από τον Ντεπ που τον πληγώνει. «Δεν υπάρχει ποτέ αρκετά καλός λόγος για να σε πληγώσω. Είσαι το τελευταίο άτομο στον κόσμο που το αξίζει» έγραψε. «Σ’ αγαπώ, Στιβ, είμαι για πάντα δική σου, Σλιμ». Στιβ και Σλιμ είναι τα παρατσούκλια που χρησιμοποιούσε το ζεύγος κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Αυτή είναι η πέμπτη εβδομάδα που ο Χερντ και ο Ντεπ εμφανίζονται στο δικαστήριο της κομητείας Fairfax στη Βιρτζίνια ως μέρος της δίκης τους για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο Ντεπ κατέθεσε για πρώτη φορά την αγωγή εναντίον της Χερντ τον Μάρτιο του 2019, κατηγορώντας την ότι τον δυσφήμησε σε ένα άρθρο της Washington Post του 2018, στο οποίο περιέγραφε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Ντεπ ισχυρίστηκε ότι στην πραγματικότητα ο Χερντ του επιτέθηκε σωματικά και φραστικά καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, με αποκορύφωμα τον καβγά μετά από ένα δείπνο για τα 30ά γενέθλια της Χερντ στις 21 Απριλίου 2016, σε ένα από τα κοινά τους διαμερίσματα στο Λος Άντζελες.

Η Χερντ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και αντέκρουσε, αναφέροντας σε δικαστικές καταθέσεις τουλάχιστον 10 περιπτώσεις στις οποίες λέει ότι ο Ντεπ την κακοποίησε σωματικά, με μία άγρια οργή που ενισχυόταν συχνά από αλκοόλ ή ναρκωτικά.

Ο βιασμός με το μπουκάλι

Η δικηγόρος του Ντεπ, Καμίλ Χερντ, ξεκίνησε τη δεύτερη ημέρα της κατ’ αντιπαράθεσης εξέτασης της Heard ρωτώντας την ηθοποιό του «Aquaman» για τον ισχυρισμό της ότι ο τότε σύζυγός της τη βίασε με ένα μπουκάλι κατά τη διάρκεια ενός καβγά τον Μάρτιο του 2015.

Πίεσε τη Χερντ, γιατί δεν υπήρχαν ιατρικά αρχεία που να προέρχονται από την υποτιθέμενη επίθεση, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι υπέστη κοψίματα στα πόδια της και αιμορραγούσε. «Δεν ζήτησα θεραπεία», απάντησε εκείνη.

Η Χερντ κατέθεσε ότι ο Ντεπ, 58 ετών, φέρεται να έσπασε ένα τηλέφωνο και να έκοψε την άκρη του δακτύλου του, προτού την καθηλώσει σε έναν πάγκο, οπου φέρεται να έβαλε το μπουκάλι με το ποτό στο σώμα της. Το ζευγάρι, που ήταν νεόνυμφο εκείνη την εποχή, ζούσε στην Αυστραλία, ενώ ο Ντεπ γύριζε την πέμπτη σειρά στο franchise «Pirates of the Caribbean».

Η Χερντ είπε ότι δεν μπορεί να θυμηθεί την ακριβή σειρά των γεγονότων και δεν έχει ισχυριστεί ποτέ ότι το έκανε. «Όπως έλεγα πάντα, δεν θυμάμαι ακριβώς τι συνέβη πρώτα, ή με τι σειρά», είπε. Ακούστηκε προηγουμένως ότι φοβόταν ότι το μπουκάλι μέσα της είχε σπάσει. Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε μετά την φερόμενη επίθεση – η οποία παρουσιάστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη – έδειξε ότι το μπουκάλι ήταν άθικτο.

Ο Ντεπ υποστήριξε ότι ήταν το θύμα και ότι έχασε την άκρη του μεσαίου δακτύλου του όταν η Χερντ του πέταξε ένα μπουκάλι βότκα. Στη συνέχεια, φέρεται να προσπάθησε να κρυφτεί από τη Χερντ καθώς εκείνη γύριζε μέσα στο σπίτι χτυπώντας τις πόρτες, προσπαθώντας να τον βρει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ