Ζεράρ Πικέ: Όλοι οι «πονοκέφαλοι» του άσσου των γηπέδων


Ο «χωρισμός» του Ζεράρ Πικέ με την Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα και η φερόμενη απιστία του απασχολούν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που ο κορυφαίος αμυντικός της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο στόχαστρο

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελονα περνάει δύσκολες ώρες, λόγω του πρόσφατου χωρισμού από την Κολομβιανή τραγουδίστρια και μητέρα των δύο παιδιών του, Σακίρα ωστόσο, αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου για τα πρόσφατα σκάνδαλα και τις δυσκολίες του, γράφει η ισπανική La Marca.

Mπαρτσελόνα

Οι μέρες που η Μπαρτσελόνα βρισκόταν στην κορυφή φαίνεται να έχουν παρέλθει, αφού είχε μια τρομερή χρονιά, δεν κατάφερε να περάσει από τη φάση των ομίλων του Champions League, επίσης έχασε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στα προημιτελικά του Europa League και είχε μια δύσκολη στιγμή στο τοπικό τουρνουά της Liga, στην οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση, αλλά άφησε πολλούς οπαδούς να αμφιβάλλουν για την απόδοσή τους, ειδικά στο τέλος του τουρνουά.

Λουίς Ρουμπιάλες

Τους τελευταίους μήνες, υπήρξαν μερικές «διαρροές» ηχητικών ντοκουμέντων, ακολουθούμενες από έγγραφα που εξέφραζαν τη σύγκρουση συμφερόντων που είχε ο Πικέ με τον αρχηγό της Βασιλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στον δεύτερο και την «Kosmos Holding» του Πικέ, για τη διεξαγωγή του ισπανικού Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία, ένα εγχείρημα που συνοδεύθηκε από προμήθειες εκατομμυρίων

Ο χωρισμός

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια σχέσης, η Σακίρα ανακοίνωσε δημόσια ότι εκείνη και ο Ισπανός αμυντικός, σύντροφός της επί δώδεκα χρόνια, χωρίζουν. Αν και τα αίτια του χωρισμού δεν ανακοινώνονται επίσημα, ο ισπανικός Τύπος έκανε λόγο για την ύπαρξη μίας άλλης γυναίκας που φέρεται να έκλεψε την καρδιά του ποδοσφαιριστή.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ