Τζόνι Ντεπ: Γιατί τον φυγάδευσαν άνδρες της ασφάλειας από ξενοδοχείο του Μπέρμιγχαμ


Ο Τζόνι Ντεπ χρειάστηκε τη βοήθεια των ανδρών της ασφάλειας για να διαφύγει από ένα ξενοδοχείο στην Αγγλία

Η ασφάλεια συνόδευσε τον Τζόνι Ντεπ έξω από ένα ξενοδοχείο τη Δευτέρα για να τον προστατεύσει από τις ορδές των θαυμαστών που τον ακολουθούσαν, μετά τη λήξη της δίκης του την περασμένη εβδομάδα.

Οι φωτογραφίες του ηθοποιού να συνοδεύεται έξω από το Grand Hotel Birmingham στην Αγγλία κρατώντας μια κούπα καφέ έγιναν viral αυτή την εβδομάδα. Μια πηγή είπε στη New York Post ότι η ομάδα ασφαλείας του τον κρατούσε ασφαλή και μακριά από τα «μεγάλα πλήθη». «Όπου κι αν πηγαίνει, δέχεται όχληση από θαυμαστές», πρόσθεσε.

Στα στιγμιότυπα, ο 58χρονος σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής», φαινόταν στενοχωρημένος ενώ έβγαινε από το πολυτελές ξενοδοχείο με έναν άνδρα να κρατά το δεξί του χέρι και έναν άλλο να στέκεται κοντά τους.

Ο Ντεπ φορούσε ένα ασπρόμαυρο καρό αθλητικό παλτό πάνω από ένα μαύρο τζιν και μαύρα παπούτσια, είχε ακατάστατα μαλλιά και φορούσε γυαλιά ηλίου Στο αριστερό του χέρι βρισκόταν μια κεραμική κούπα καφέ, αν και δεν είναι σαφές τι είχε μέσα, γράφει η εφημερίδα.

Ώρες πριν από το στιγμιότυπο, ο ηθοποιός είχε ξοδέψει περισσότερα από 62.000 δολάρια σε ένα πλούσιο ινδικό γλέντι για να γιορτάσει τη δικαστική του νίκη, μαζί με μία συντροφιά περίπου 20 ατόμων.

Το εορταστικό δείπνο στο εστιατόριο «Βαρανάσι» περιλάμβανε αυθεντικά ινδικά πιάτα, ατελείωτα κοκτέιλ και άφθονο ροζέ. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ντεπ και η συνοδεία του πόζαραν για φωτογραφίες με τους θαυμαστές τους πριν μπουν στο μοντέρνο εστιατόριο.

Μεταξύ εκείνων που συμμετείχαν στο συμπόσιο ήταν ο φίλος και μουσικός συνεργάτης του σταρ του «Ψαλιδοχέρη», Τζεφ Μπεκ. Ενώ βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή με τον κιθαρίστα της ροκ, σε πολλές από τις πρόσφατες συναυλίες του.

Από τότε που κέρδισε την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της πρώην συζύγου της Άμπερ Χερντ – όπου του επιδικάστηκε ποσό ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων – ο Ντεπ γιορτάζει την «επιστροφή της ζωής του».

Μόλις χθες, έγινε μέλος στο TikTok και δημοσίευσε το πρώτο του βίντεο, στο οποίο ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους και τόνισε την επιθυμία του να αφήσει πίσω του τα δύσκολα

Εκπρόσωπος της 36χρονης πρώην συζύγου του απάντησε στο βίντεο του στο TikTok με μια δήλωση στο People: «Καθώς ο Τζόνι Ντεπ λέει ότι «προχωρά», τα δικαιώματα των γυναικών οπισθοχωρούν». Η Χερντ είχε κατηγορήσει τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία σε ένα άρθρο της Washington Post του 2018 που εκείνος επέμενε ότι ήταν ψευδές και δυσφημιστικό.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ