Ηράκλειο: Τουρίστρια κατήγγειλε ασέλγεια κατά τη διάρκεια μασάζ – Συνελήφθη ο μασέρ


Ηράκλειο: Η γυναίκα εκμυστηρεύτηκε στον σύζυγό της τα όσα συνέβησαν

Νεαρή τουρίστρια που έκανε διακοπές στην Κρήτη, πήγε για μασάζ στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και -όπως υποστηρίζει- έπεσε θύμα των ορέξεων και των ασελγών πράξεων του μασέρ.

Το επεισόδιο με θύμα Ολλανδή τουρίστρια στην περιοχή της Χερσονήσου είχε και συνέχεια, καθώς η κοπέλα εκμυστηρεύτηκε τα όσα φέρεται να υπέστη από τον μασέρ στον σύζυγό της, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να έρθουν στα χέρια και να χρειαστεί η παρέμβαση των αστυνομικών, που πέρασαν χειροπέδες στον Βούλγαρο εργαζόμενο στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Όλα άρχισαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η 34χρονη Ολλανδή τουρίστρια, που κάνει διακοπές με τον σύντροφό της στη Χερσόνησο, αποφάσισε να πάει για μασάζ στο ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένει. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, όπως κατήγγειλε στη συνέχεια στους αστυνομικούς, ο 47χρονος Βούλγαρος τη θώπευσε και στη συνέχεια προέβη σε γενετήσιες πράξεις, οι οποίες εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί βιασμού.

Η γυναίκα, στη συνέχεια, εκμυστηρεύτηκε στον σύζυγό της τα όσα συνέβησαν, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να έρθουν στα χέρια. Ο καβγάς που ξέσπασε ανάμεσά τους και η αναστάτωση που προκλήθηκε στο ξενοδοχείο είχε σαν αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, για να αποκαλυφθούν στη συνέχεια όλες οι διαστάσεις της υπόθεσης.

Ο 47χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ