ΣΥΡΙΖΑ για εξαγγελίες Σκρέκα: Επιδότηση της αισχροκέρδειας από την κυβέρνηση για ακόμα ένα μήνα


Για επιδότηση αισχροκέρδειας με τα χρήματα των πολιτών, για ακόμα ένα μήνα, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρμόδιοι τομεάρχες, αναφορικά με τις εξαγγελίες του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα

«Για άλλον έναν μήνα θα βλέπουμε τη ληστρική ρήτρα Μητσοτάκη στους λογαριασμούς μας, αν και η κυβέρνηση θα την “καταργούσε” τον Ιούλιο. Μικρό καλάθι κρατάμε πλέον για τον Αύγουστο», τονίζουν με κοινή τους δήλωση, ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος και η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πέτη Πέρκα.

«Παρά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη, δεν έχει φορολογηθεί και δεν έχει επιστραφεί ούτε ένα ευρώ στους καταναλωτές από την αισχροκέρδεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι σιωπά στο ζήτημα του διαρκώς εντεινόμενου κοινωνικού προβλήματος των διακοπών ρεύματος.

«Για ακόμη έναν μήνα τέλος, οι πολίτες χρηματοδοτούν την ακρίβεια στο ρεύμα, γιατί όλες οι επιδοτήσεις είναι λεφτά από τους λογαριασμούς των προηγούμενων μηνών που κακώς εισπράχθηκαν», αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση.

Ολόκληρη η δήλωση των τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ

«Άλλος ένας μήνας επιδότησης της αισχροκέρδειας με χρήματα των πολιτών

Για άλλον έναν μήνα παραμένουν αλώβητα τα υπερκέρδη στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας αφού, παρά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη, δεν έχει φορολογηθεί και δεν έχει επιστραφεί ούτε ένα ευρώ στους καταναλωτές από την αισχροκέρδεια.

Για άλλον έναν μήνα θα βλέπουμε τη ληστρική ρήτρα Μητσοτάκη στους λογαριασμούς μας, αν και η κυβέρνηση θα την «καταργούσε» τον Ιούλιο. Μικρό καλάθι κρατάμε πλέον για τον Αύγουστο.

Για άλλο έναν μήνα συνεχίζεται και η αισχροκέρδεια εις βάρος όλων των καταναλωτών ακόμα και από τις γαλάζιες και χρυσοπληρωμένες διοικήσεις της ΔΕΗ και της ΔΕΠΑ Εμπορίας.

Για ακόμη έναν μήνα όμως συνεχίζονται και οι ρευματοκοπές, ένα διαρκώς εντεινόμενο κοινωνικό πρόβλημα για το οποίο η κυβέρνηση σιωπά.

Για ακόμη έναν μήνα τέλος, οι πολίτες χρηματοδοτούν την ακρίβεια στο ρεύμα, γιατί όλες οι επιδοτήσεις είναι λεφτά από τους λογαριασμούς των προηγούμενων μηνών που κακώς εισπράχθηκαν.

Για ακόμη έναν μήνα κυβέρνηση Μητσοτάκη…»


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ