J2US Άντζελα: Ένταση με την Καίτη Γαρμπή μετά το live [vid]


Μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο ανέβηκε η Άντζελα Δημητρίου στη σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, στο πρόγραμμα του Alpha. Οι δυο τους ερμήνευσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Πέτρου Ιακωβίδη, “Τατουάζ”. Λίγο παραπάνω στάθηκε η Καίτη Γαρμπή στη σημερινή εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου στο “J2US”, θεωρώντας ότι κάτι σήμερα την απασχολεί.

“Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι σήμερα το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο. Μπράβο του, γιατί κάτι έχει. Κάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, έλα αφού τα ξέρουμε αυτά” είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή. Τότε, η Άντζελα Δημητρίου ξεκαθάρισε: “Είμαι μια χαρά, δεν έχω τίποτα. Όλα καλά είναι Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;”“Όχι απολύτως τίποτα, αυτά είναι τα μυστικά είναι μεταξύ μας” αποκρίθηκε η κριτής του “Just”.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι και σύμφωνα με τη βαθμολογία κριτών και τηλεοπτικού κοινού, στο J2US δεν θα τραγουδήσουν και πάλι ο Σπύρος Νικολαϊδης και η Θέλξη. “Εγώ δεν φεύγω, θα ξανάρθω το άλλο Σάββατο! Ήταν πολύ λίγο και θέλω να έρθω και το άλλο Σάββατο” έσπευσε να πει η εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ