Ο άγνωστος καυγάς της Καίτης Γαρμπή με την Δέσποινα Βανδή… μετά το μαλλιοτράβηγμα σαν να μην τρέχει τίποτα!


Στο J2us το βράδυ του Σαββάτου 19/11 εμφανίστηκε ως πέμπτος κριτής ο Διονύσης Σχοινάς, σύζυγος της Καίτης Γαρμπή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής κάθισε στο πάνελ της κριτικής επιτροπής, προκαλώντας ωστόσο την αντίδραση της συζύγου του, καθώς ο εν λόγω τραγουδιστής έκατσε στο κέντρο ανάμεσα στον Σταμάτη Φασουλή και τη Δέσποινα Βανδή.(Τι είχε συμβεί στη συνάντηση Άντζελας Δημητρίου και Καίτης Γαρμπή στο J2us;)

Το σχόλιο της Καίτης και τα γέλια της κριτικής επιτροπής

Η Καίτη Γαρμπή είπε με χιούμορ «α δεν μου αρέσει αυτό» και… προειδοποίησε τη Δέσποινα Βανδή, λέγοντάς της «τα μάτια μου θα είναι πάνω σου», προκαλώντας γέλιο στην υπόλοιπη κριτική επιτροπή.

Τα επικά ξεμαλλιάσματα της ελληνικής showbiz που άφησαν εποχή

Δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά πριν αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα το 1993 είχαν συμβεί σκηνές απείρου κάλλους στο κέντρο «Ποσειδώνιο» μεταξύ της Καίτης Γαρμπή και της Δέσποινας Βανδή. Οι δύο κυρίες είχαν πιαστεί μαλλί με μαλλί και σήμερα στο J2us φαίνεται πως ξέχασαν τις προστριβές τους και τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες δείχνουν ΚΥΡΙΕΕΕΣ!

Τι είχε συμβεί όμως και οι δύο ταλαντούχες τραγουδίστριες είχαν στην κυριολεξία ξεκατινιαστεί και πότε συνέβη αυτό το περιστατικό;

Ο επικός αυτός καυγάς έγινε όταν η Δέσποινα Βανδή ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της και έκανε φωνητικά στην Καίτη Γαρμπή.

Η Δέσποινα Βανδή είπε χαρακτηριστικά «Θα πω μια ιστορία ακούστε. Το 1993 η αγαπημένη μας Καίτη είναι στο Ποσειδώνιο και βουλιάζει η Ελλάδα. Εγώ μόλις πρωτοκατέβηκα στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά και κάνουμε φωνητικά με τον Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή. Η ίδια είναι μπροστά κι εμείς backstage και κοιτούσαμε από την κουρτίνα για να συντονιστούμε μαζί της ενώ λέγαμε και τα δικά μας. Κι ενώ κοιτούσαμε από εκεί την Καίτη, ξαφνικά δεν την βλέπαμε και λέγανε που είναι. Αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω, να με τραβά από τα μαλλιά και να μου λέει τι κάνεις εδώ με τον Διονύση; Άφησε τον κόσμο και ήρθε και με βούτηξε από τα μαλλιά.»

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ