Τα 3 ζώδια που παίρνουν μονίμως τις λάθος αποφάσεις


Υπάρχουν 3 ζώδια που μονίμως τα κάνουν μαντάρα παίρνοντας επανειλημμένα λάθος αποφάσεις. Δεν είναι κακά παιδιά απλά έχουν το μυαλό τους πάνω από το κεφάλι τους.H ιστοσελίδα astrology.gr παρουσιάζει τα τρία ζώδια που… κάνουν μονίμως τις λάθος επιλογές (Ποια είναι τα καλύτερα και τα χειρότερα κομπλιμέντα που μπορείς να κάνεις στα ζώδια;)

Κριός

Ο βασιλιάς της παρόρμησης και των λαθών. Ο Κριός λειτουργεί στην ζωή του χωρίς να σκέφτεται. Πρώτα πράττει και μετά έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες. Για να στο πούμε πιο απλά, πρώτα ακούει το «μπαμ» στο αυτοκίνητο και μετά κατεβαίνει να δει τη ζημιά που προκάλεσε.

Είναι θερμόαιμος και απερίσκεπτος. Γι’ αυτό κάνει και συνεχόμενα λάθος επιλογές. Και αυτό ισχύει τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή όσο και με την επαγγελματική.

Δίδυμος

Μπορεί ο Δίδυμος να είναι πανέξυπνος και διαόλου κάλτσα, ωστόσο είναι τόσο παρορμητικός στην ζωή του που μόνιμα κάνει λάθος επιλογές.

Βέβαια, ένα ακόμα στοιχείο που τον καταστρέφει, είναι και το γεγονός ότι είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του και τις ικανότητές του, που σπάνια θα καθίσει να σκεφτεί σοβαρά και να αναλύσει μια κατάσταση πριν πάρει μια απόφαση. Έτσι πέφτει πάντα σε λούμπες και παγίδες και στο τέλος την πληρώνει άσχημα.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι «φωτιά» στην ζωή του και παίρνει αποφάσεις στο λεπτό. Δεν σκέφτεται, δεν αναλύει και δεν τον νοιάζει κιόλας. Κάνει ό,τι του κατέβει στο μυαλό εκείνη τη στιγμή και από τη στιγμή που το θεωρεί σωστό, το στηρίζει με όλο του το είναι.

Μέχρι βέβαια να αποδειχτεί ότι ήταν λάθος, να του έρθει ο… λογαριασμός με τα σπασμένα και μετά να καταλάβει τι έκανε. Τα παθήματα δεν του γίνονται ποτέ μαθήματα και οι λάθος επιλογές του συνεχίζονται και συνεχίζονται.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ