Τεχνολογία σχέσεις: Πώς επηρεάζει η τεχνολογία την σεξουαλικότητα


Τεχνολογία σχέσεις: Πώς επηρεάζει η τεχνολογία την σεξουαλικότητα. Η τεχνολογία και οι νέες μορφές επικοινωνίας είναι μία από τις μεταβλητές που έχουν ρυθμίσει περισσότερο τη σύνθεση της σημερινής κοινωνίας.

Επιπλέον, ουσιαστικά δεν υπάρχουν πεδία που έχουν εξελιχθεί αδιάφορα στην παρουσία του. Με αυτόν τον τρόπο, έχουν γίνει πρωταγωνιστές στον τομέα της ξεκούρασης, της τροφής και, φυσικά, της σεξουαλικότητας. Υπάρχουν πολλές τεχνολογίες, αλλά ίσως οι πιο διαδεδομένες και ενοχλητικές είναι τα κινητά τηλέφωνα. Στον τομέα της σεξουαλικότητας, τώρα δεν είναι απαραίτητο να έχουμε προσωπική συνάντηση, oύτε καν να είσαι σωματικά με άλλο άτομο για σεξουαλική σχέση.

Πρώτον, η τεχνολογία έχει καταφέρει να καταλάβει ένα τεράστιο ποσoστό περιεχομένου που σχετίζεται με τη σεξουαλικότητα. Πληροφορίες, αλλά και εικονικοί χώροι για συζήτηση. Ταινίες, λίγο πολύ σαφείς, με τεράστια σεξουαλική χρέωση και χωρίς κανένα είδος λογοκρισίας. Περιεχόμενο που μπορούμε να καταναλώσουμε πότε και πώς θέλουμε.  Η απουσία λογοκρισίας συνέβαλε στον τερματισμό πολλών ταμπού, αλλά έχει δημιουργήσει πολλά άλλα. Χωρίς να προχωρήσουμε περαιτέρω, οι αναλύσεις που έγιναν σε ταινίες με περιεχόμενο για ενήλικες αποκαλύπτουν ότι οι σκηνές που γυρίστηκαν λίγη ή  καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά, σε πολλές άλλες περιπτώσεις, η γυναίκα αντιμετωπίζεται ως αντικείμενο ή ενισχύεται η ιδέα ότι η άρνησή της να κάνει σεξουαλικές σχέσεις υποτίθεται.

Εφαρμογές γνωριμιών. Βρίσκουμε επίσης τις εφαρμογές για φλερτ. Αυτές οι εφαρμογές έχουν μειώσει σημαντικά το κόστος έναρξης μιας σχέσης δημιουργώντας έναν κόσμο δυνατοτήτων. Χάρη σε αυτές τις εφαρμογές ή σελίδες μπορούμε να παίρνουμε τη γεύση μιας καλής ομάδας ανθρώπων και να αποφασίσουμε εάν αυτό που μας παρουσιάζουν ταιριάζει με αυτό που ψάχνουμε. Είναι σαν το μπαρ που συνδέουμε να έχει γίνει ολόκληρη η χώρα, γνωρίζοντας επίσης ότι όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό το μέρος αναζητούν μια σχέση. Το κακό είναι ότι  στα προφίλ αυτών των εφαρμογών το άτομο δεν λέει πάντα την αλήθεια. Συμβαίνει επίσης ότι, δεδομένης μιας τόσο μεγάλης προσφοράς, οι σχέσεις τείνουν να σπάνε πιο εύκολα, χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά το άλλο. Έτσι, πολλοί άνθρωποι περνούν το ίδιο με πολλές μέρες, χωρίς να το παρατηρούμε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ