Έτσι μπορούν να τσεκάρουν οι άντρες αν η σύντροφος τους το έκανε με άλλον

Πώς μπορεί να καταλάβει ένας άνδρας αν η σύντροφός του είχε την ίδια μέρα άλλη σ#ξoυαλική επαφή;

Πρακτικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να το καταλάβει όπως επίσης δεν μπορεί να το καταλάβει και ο γυναικολόγος στην ενδεχόμενη ιατρική γυναικολογική εξέταση αν η γυναίκα έχει φροντίσει να κάνει μετά τη σ#ξoυαλική επαφή κολπική πλύση ή αν έχει χρησιμοποιήσει προφυλακτικό.

Μπορεί μια γυναίκα να κρύψει από το σύντροφό της την επαφή με άλλον άνδρα;

Αν κάνει κoλπική πλύση ή έχει χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό όπως είπαμε και στην προηγούμενη ερώτηση μπορεί εύκολα να κρύψει μια γυναίκα το τι προηγήθηκε με άλλον άνδρα. Κινδυνεύει να προδοθεί μόνο από τις ατέλειες του μακιγιάζ της.

Οι συχνές σ#ξoυαλικές επαφές της γυναίκας με διαφορετικούς συντρόφους δημιουργούν πρόβλημα στο γεννητικό της σύστημα;

Υπάρχει κίνδυνος φλεγμονών από σ#ξoυαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα αν δεν υπάρχει προφύλαξη. Σήμερα θεωρείται ότι η έξαρση της εμφάνισης μιας σειράς από σ#ξoυαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα όπως του έρπητα των γεννητικών opγάνων, των οξυτενών κoνδυλωμάτων κτλ. Αλλά και άλλων χρόνιων φλεγμονών των γεννητικών οργάνων που ταλαιπωρούν περισσότερο τις γυναίκες οφείλονται στη σ#ξουαλική δραστηριότητα με πολλούς και διαφορετικούς συντρόφους.

Πόσες σ#ξoυαλικές επαφές έχει ανάγκη ο οργανισμός της γυναίκας και πόσες του άνδρα τον μήνα;

Ο αριθμός και ο ρυθμός των σ#ξoυαλικών επαφών είναι διαφορετικός για κάθε ζευγάρι. Ο οποιοσδήποτε ρυθμός θεωρείται φυσιολογικός αρκεί να ικανοποιεί και τους δυο και να μην είναι μηδενικός. Η ποιότητα της σ#ξoυαλικής ζωής ενός ζευγαριού δεν μπορεί να αξιολογηθεί με αριθμούς.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ