Απίστευτο: Δείτε τι μπορεί να σκέφτονται οι γυναίκες την ώρα του σεξ!


Σύμφωνα με νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, οι γυναίκες σκέφτονται πολύ συχνά μέσα στην ημέρα το σεξ! Το ζητούμενο των ερευνητών ήταν να αποκαλύψουν τι περνάει από το μυαλό τους όταν κάνουν σεξ

Σε έρευνα που έκαναν σε 2000 γυναίκες, μέσω ερωτηματολογίου, 1 στις 3 ομολόγησε, πως ενδόμυχα την κρίσιμη εκείνη ώρα, κριτικάρει τα προσόντα του συντρόφου της!

Η ίδια έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα, πως το μέγεθος των ανδρικών προσόντων τελικά απασχολεί πολλές γυναίκες ακόμη και αν δεν το παραδέχονται. Ενδόμυχα επισημαίνουν οι ερευνητές ότι οι γυναίκες εκείνη τη στιγμή κριτικάρουν ακόμη και το…μέγεθος χρησιμοποιώντας ανάλογα τον συγκριτικό ή υπερθετικό βαθμό.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Εκτός από το μέγεθος τις γυναίκες φαίνεται ότι τις απασχολούν και οι σεξουαλικές επιδόσεις.

Όπως προέκυψε από τις πιπεράτες απαντήσεις των γυναικών, που συμμετείχαν στην έρευνα, μια στις πέντε όταν οι επιδόσεις δεν είναι εκείνες που θα ήθελαν, αναρωτιούνται, γιατί σπατάλησαν τόσο χρόνο στα ψώνια για να αγοράσουν… σέξι εσώρουχα.

Μάλιστα, αν ο σύντροφος τους έρθει πιο γρήγορα σε οργασμό, σκέφτονται το πόσο «εγωιστής» είναι και πόσο τον ενδιαφέρει μόνο η δική του ικανοποίηση.

Τα περιττά κιλά και η κυτταρίτιδα είναι τα πιο κλασικά «κοριτσίστικα» προβλήματα, που όλες ξέρουμε ότι απασχολούν το γυναικείο μυαλό ακόμη και την ώρα του σεξ!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ