ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Μίσιτς. Καμία ανησυχία για Σβιντέρσκι


Έτοιμος να ενισχυθεί στα χαφ είναι ο ΠΑΟΚ, με την απόκτηση του Γιόσικ Μίσιτς. Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (16.01.2019) ο Κροάτης. Δεν ανησυχούν για Σβιντέρσκι στον “δικέφαλο του Βορρά”.

Στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (16.01.2019) -με πτήση από την Αθήνα- ο Γιόζικ Μίσιτς, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος Κροάτης μέσος αναμένεται να περάσει την Πέμπτη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και -αν όλα κυλήσουν ομαλά- να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και να ντυθεί στα “ασπρόμαυρα”.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Μίσιτς με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή, στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν για την περίπτωση του Κάρολ Σβιντέρσκι, παρά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για “σφήνα” της Τζένοα.

Μάλιστα, σε διαδικτυακό διάλογο που είχε ο Γιώργος Σαββίδης με φίλους του “δικέφαλου του Βορρά”, εξέφρασε τη βεβαιότητά του για το αίσιο τέλος της συγκεκριμένης κίνησης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ