Βούλτεψη για Καμμένο: Εγώ δεν ξέρω τι κάνει με τα κέρατά του ο κ. Καμμένος


Άναψαν τα αίματα σήμερα, Τετάρτη (16/01) στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η ένταση χτύπησε «κόκκινο» ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, με ατάκες περί «κότερων» και «κεράτων» να εξαπολύονται εκατέρωθεν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Καμμένος διάβασε μία επερώτηση που είχαν υπογράψει μέλη της ΝΔ για τις θέσεις του υπουργού Άμυνας όσον αφορά το Μακεδονικό. Από τα έδρανα της Βουλής άρχισαν να ακούγονται φωνές.

Και ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης επιχειρούσε να επαναφέρει την τάξη, ο Πάνος Καμμένος είπε ειρωνικά στη Σοφία Βούλτεψη «βόλτα με το κότερο δεν σε πάω ποτέ, χτυπήσου κάτω».

Μόλις ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ολοκλήρωσε την ομιλία του, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι «ακούστηκαν κάποια πράγματα για κότερα και ο κ. Καμμένος απήγγειλε μία μαντινάδα για κέρατα. Εγώ δεν ξέρω τι κάνει με τα κέρατά του ο κ. Καμμένος αλλά δεν πρόκειται να ανεχθώ άλλο μέσα σε αυτή την αίθουσα υπονοούμενα σε σχέση με ζητήματα ηθικής και σεξιστικά υπονοούμενα».

Και συνεχίζοντας σχολίασε «αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο που σήμερα μας αποκάλυψε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έλεγαν μόνο ψέματα σε εμάς και στον ελληνικό λαό, έλεγαν ψέματα και μεταξύ τους ο και τώρα κλαίει ο ένας για τον άλλον».

Τέλος απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο είπε ότι «θα τον δούμε και στο συλλαλητήριο την Κυριακή. Γιατί τώρα έβγαλε τη στολή παραλλαγής και έβαλε τον τουλαμά του Παύλου Μελά».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ