Αυτά είναι χαρμόσυνα νέα: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί!

Μετά από τρία ευτυχισμένα χρόνια σχέσης, η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Πριν από λίγους µήνες, η Λένα Παπαληγούρα «πρόδιδε» µέσα από συνέντευξή της πως θα την παντρέψουν η επιστήθια φίλη της Ιωάννα Παππά και ο αδελφός του γαµπρού Άκη Πάντου, ο Κωνσταντίνος, που είναι ζευγάρι!

Λίγους µήνες µετά και ενώ η Λένα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και έφερε στον κόσµο ένα όµορφο αγοράκι, παίρνει τη… σκυτάλη για µαµά η ταλαντούχα φίλη της. Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, η δηµοφιλής ηθοποιός διανύει τους πρώτους µήνες της εγκυμοσύνης της και είναι ευτυχισµένη όσο ποτέ, όπως άλλωστε και ο σύντροφός της.

Οι δυο τους, που δεν αγαπούν τη δηµοσιότητα, κινούνται πάντα σε χαµηλούς τόνους και µόνο το τελευταίο διάστηµα αποφάσισαν να κυκλοφορούν µαζί χωρίς τον φόβο µην τους «τσακώσουν» οι παπαράτσι, ενώ ήταν χαλαροί όταν τους πλησίασαν οι κάµερες στον γάµο της Λένας Παπαληγούρα µε τον Άκη Πάντο.

Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό πως οι δυο τους συγκατοικούν και χαίρονται τη σχέση τους, που µετρά τρία χρόνια, και πριν από λίγες ηµέρες είδε τα φώτα της δημοσιότητας και η χαρµόσυνη είδηση πως περιµένουν το πρώτο τους παιδί, κάτι που γνωρίζουν ελάχιστοι κοντινοί τους άνθρωποι.

Η Ιωάννα διανύει τους πρώτους µήνες της εγκυµοσύνης της και συνεχίζει τον θεατρικό της «µαραθώνιο». Λίγο µετά το πέρας των παραστάσεων του «Αµλετ», έκανε πρεµιέρα στη ροµαντική κοµεντί «Φράνκι και Τζόνι», που παίζεται κάθε Τετάρτη-Πέµπτη στο «Αθήναιον» της Θεσσαλονίκης και κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή στο «Altera Pars» της Αθήνας. 

Αυτά είναι χαρμόσυνα νέα: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here