Συγκλονίζει η φίλαθλος του Πανιωνίου: «Παλεύω τον καρκίνο σαν να ήταν γρίπη»


Μία συγκινητική ιστορία ανέδειξε η κάμερα της Nova, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ. Η συνέντευξη της Ρενάτας, της οπαδού των «κυανέρυθρων» που «παλεύει» με τον καρκίνο συγκλονίζει…

«Το παλεύω γιατί είμαι Πάνθηρας. Ψυχολογικά με βοηθάει πάρα πολύ αυτό. Δεν θέλω να γίνουν όλοι πάνθηρες, θέλω να το κάνουν μόνο όσοι το νιώθουν. Κάποιοι άλλοι Πανιώνιοι έστειλαν τη φωτογραφία, με βοήθησε πάρα πολύ το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του ΟΦΗ, ψυχολογικά μου έκανε καλό. Έχω πολλούς φίλους στο Ηράκλειο. Χιλιάδες Πανιώνιοι είχαμε περπατήσει από τη Νέα Σμύρνη στο «Καραϊσκάκης» για να δούμε το κύπελλο.

Με πληγώνει ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια, αλλά όσο το κάνει αυτό, τόσο με πωρώνει. Αν ήθελα τρόπαια θα γινόμουν κάτι άλλο. Πήρα μια φανέλα από τους ποδοσφαιριστές, όπως και στο μπάσκετ και με τιμάει πάρα πολύ αυτό. Είναι όλα θέμα ψυχολογίας, εγώ δόξα τω Θεώ το περνάω σαν να είναι γρίπη. Πιστεύω πως σιγά σιγά θα γίνει παρελθόν ο καρκίνος. Φυσικά και κάνω όνειρα για το μέλλον, τώρα που περάσαμε στους 8 θέλω να πάρουμε το Κύπελλο!», δήλωσε η γνωστή φίλαθλος του Πανιωνίου. Ρενάτα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ