Κωνσταντινούπολη: Οδοντίατρος σκεπάζει κάθε βράδυ αδέσποτες γάτες και σκύλους για να μην κρυώνουν!


Ο Huseyin Yurtseven έχει μια αποστολή: να κρατήσει ζεστά τα αδέσποτα της Κωνσταντινούπολης κατά τους χειμερινούς μήνες και μέχρι στιγμής το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, έχει αποκτήσει αρκετούς βοηθούς κι ακόμα περισσότερους υποστηρικτές.

Ο Τούρκος οδοντίατρος εντυπωσιάζει με τη θέληση και την όρεξή του να βοηθήσει, δείχνοντάς μας πως σε αυτό τον πολλές φορές σκληρό και άδικο κόσμο, υπάρχουν ακόμα και δίπλα μας ηλιαχτίδες καλοσύνης, αγάπης και ανιδιοτέλειας.

Κωνσταντινούπολη: Οδοντίατρος σκεπάζει κάθε βράδυ αδέσποτες γάτες και σκύλους για να μην κρυώνουν!Ο Huseyin Yurtseven, που ζει στη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, τριγυρνά τα βράδια σε κάθε γειτονιά της Κωνσταντινούπολης για να βρει αδέσποτους σκύλους και γάτες που χρειάζονται λίγη ζεστασιά και παγώνουν στην προσπάθειά τους να αποκοιμηθούν. Τα σκεπάζει με ζεστές κουβέρτες και πριν φύγει, τους κρατά λίγη συντροφιά.

Κωνσταντινούπολη: Οδοντίατρος σκεπάζει κάθε βράδυ αδέσποτες γάτες και σκύλους για να μην κρυώνουν!Ο ίδιος ευαισθητοποιήθηκε όταν παρακολούθησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είδε τους αδέσποτους σκύλους που ζουν στην περιοχή του. Έχει επίσης μοιράσει κουβέρτες στους τοπικούς εμπόρους, στα γύρω καταστήματα και σε άλλους φιλόζωους για να επεκτείνει το δίκτυο της βοήθειάς του προσπαθώντας να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα της Κωνσταντινούπολης για να μην παγώνουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Κωνσταντινούπολη: Οδοντίατρος σκεπάζει κάθε βράδυ αδέσποτες γάτες και σκύλους για να μην κρυώνουν!Ο οδοντίατρος και οι φίλοι του, οι οποίοι έχουν πια φτιάξει ένα εντυπωσιακό δίκτυο, το οποίο όλο και μεγαλώνει, έχουν επίσης αφήσει λεπτομέρειες και πληροφορίες ώστε οι κάτοικοι της πόλης να μπορέσουν να επικοινωνήσουν μαζί τους, όταν θελήσουν να επιστρέψουν κουβέρτες που έχουν λερωθεί ή σκιστεί.

Η Τουρκία έχει ήδη χτυπηθεί φέτος δύο φορές από κακοκαιρία, ακόμα και από χιονοπτώσεις, ενώ η χαμηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί ποτέ στη χώρα ήταν τον Ιανουάριο του 1942 όπου το θερμόμετρο κατρακύλησε στους -25 βαθμούς Κελσίου, συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες για την επιβίωση των μικρών μας φίλων.

Κωνσταντινούπολη: Οδοντίατρος σκεπάζει κάθε βράδυ αδέσποτες γάτες και σκύλους για να μην κρυώνουν!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ