«Μετά τα μεσάνυχτα»: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της


Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται την Ειρήνη Στεργιανού.

Η πρώην διαγωνιζόμενη στο «GNTM», στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον φημολογούμενο χωρισμό της, αποκαλύπτει την αλήθεια για την προσωπική της ζωή. Περιγράφει την εμπειρία της από το παιχνίδι και εξομολογείται γιατί αποφάσισε να διατηρήσει τα μαλλιά της κοντά παρόλο που όταν της τα έκοψαν στο παιχνίδι έκλαιγε για 15 μέρες.
Τέλος, απαντά σε όλους εκείνους που με αφορμή ένα βίντεο που την δείχνει να διασκεδάζει στη Μύκονο, μίλησαν προσβλητικά για εκείνη.

Λίγο αργότερα, τη σκυτάλη παίρνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Αποκαλύπτει πώς βρέθηκε να «υπηρετεί» τον ανδροκρατούμενο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, γιατί αποφάσισε να δεχτεί την πρόκληση του «Survivor» και αν είχε καταλάβει, όσο ήταν στο παιχνίδι, ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο άντρας της ζωής της. Ποια θα είναι η εξέλιξη στη σχέση τους και γιατί δεν έχει γίνει ακόμα η πρόταση γάμου;

Τέλος, η Μίνα Ορφανού, μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής από τηλεοπτικές εμφανίσεις, απαντά σε πολλά ερωτήματα. Γιατί δεν έκανε την καριέρα που όλοι πίστευαν πως θα κάνει στην υποκριτική; Με τι ασχολείται σήμερα και ποιο είναι το παράπονό της από την εποχή της «Στρέλλας»; Επίσης, μιλά για τα παιδικά της χρόνια, ως αγόρι, στην Κάλυμνο αλλά και για την απόφασή της να φύγει και να αλλάξει ριζικά τη ζωή της… ως γυναίκα πια στην Αθήνα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ