25χρονος αποκαλύπτει: “Της πουλάω αγάπη για να της φάω το εφάπαξ”


25χρονος αποκαλύπτει χωρίς τύψεις το σχέδιο του με μια 52χρονη γεματούλα που συνταξιοδοτείτε σε λίγους μήνες από την Υπηρεσία της

Θα μπορούσα να έχω μια σχέση με συνομήλικη μου, αλλά προτίμησα να πουλήσω αγάπη σε μια στερημένη 52χρονη και να βάλω μπρος το σχέδιο μου για να της φάω τα 80 χιλιάδες ευρώ που θα πάρει σε λίγους μήνες από το εφάπαξ της συνταξιοδότησης της.

23χρονος αποκαλύπτει: Την “ψάρεψα” από το instagram

Την πρωτοείδα στο instagram, ψάχνοντας ουσιαστικά για το “θύμα” μου. Εγώ άνεργος, χωρίς σπουδές και απένταρος. Μια σηνομίλη μου θα ήθελε βόλτες, εκδρομές και διακοπές. Δεν έχω ούτε καν αυτοκίνητο. Θεώρησα πως είναι μια καλή ευκαιρία για να ρίξω τα δίκτυα μου στην συγκεκριμένη.

Σύντομα μου ανοίχτηκε και μπήκε το σχέδιο σε δράση. Ζούσε με τον σύζυγό της και τα δυο παιδιά τους. Χωρίς καμία επαφή μαζί του, άρα στερημένη από κρεβάτι, πράγμα που μου έδινε την ευκαιρία να “χτυπήσω” αλύπητα το θήραμα μου, που όσο μου ανοιγόταν, ολοένα γινόταν και πιο εύκολο και ευάλωτο.

Άρχισα τα κοπλιμέντο, να την πολιορκώ με γλυκόλογα και όλα όσα θέλει να ακούσει μια γυναίκα που η αυτοπεποίθηση της βρίσκεται στο ναδίρ.

Σύντομα, κανονίσαμε ένα blide date έχοντας κάνει όλα τα προκατακτικά που θα οδηγούσαν την 52χρονη στο κρεβάτι.

Η συνάντηση κλείστηκε για καφέ στα βόρεια προάστια και μετά από μια ώρα βρεθήκαμε σε γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής στον παράπλευρο της εθνικής οδού.

Για τρεις ώρες δεν την άφησα να πάρει ανάσα. Της έκανα τα πάντα επάνω της. Ότι δεν είχε κάνει σε όλη της τη ζωή, το έκανε σε τρεις ώρες. Έτρεμε από ηδονή και ευχαρίστηση.

Από εκείνο το βράδυ, οι συναντήσεις μας ήταν σχεδόν καθημερινές. Ερχόταν και με έπαιρνε με το αυτοκίνητο της, με πήγαινε σε εστιατόρια και με τάιζε, πλήρωνε το ξενοδοχείο και της έκανα ότι πιο αρρωστημένο υπάρχει στο κρεβάτι. Δεν έλεγε ποτέ όχι.

Όλα αυτά για 3 μήνες. Τα συναισθήματα της ήταν τόσο έντονα, που αποφάσισε να νοικιάσει ένα δυάρι, να το επιπλώσει, να μου αγοράσει αυτοκίνητο και να αποφασίσει να φύγει από το σπίτι της, παρατώντας τα ανήλικα παιδιά της και τον σύζυγό της. Η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο.

Της έδινα ότι ζητούσε. Άγριο κρεβάτι με ξύλο, ξεφτίλισμα και οργασμούς που δεν είχε ζήσει ποτέ άλλοτε και μου έδινε ότι ήθελα. Σπίτι, δώρα ρούχα, παπούτσια, αρώματα και μετρητά.

Έφτασε η ώρα να συζητήσουμε για την επαγγελματική μου αποκατάσταση. Της πρότεινα τα 80 χιλιάδες ευρώ που θα πάρει από την υπηρεσία της, να μου τα δώσει για να ανοίξω μια επιχείρηση. Το δέχθηκε και κάνει ήδη πλάνα για το πως θα τα αξιοποιήσω.

Το θέμα μας αυτή τη στιγμή είναι άλλο. Με ελέγχει σε κάθε μου κίνηση, δεν μπορώ με ευκολία να πάω με συνομήλικες μου, ενώ γίνεται ο κακός χαμός όταν της λέω ότι θα βγω με φίλους -και καλά-.

Το άλλο πρόβλημα και ίσως το πιο ουσιαστικό είναι ότι λέει πως με αγαπάει περισσότερο και από τη ζωή της και ότι θέλει να… παντρευτούμε.

Μιλάμε για παράνοια. Εγώ 25, αυτή 52 με δυο παιδιά και θέλει να με παντρευτεί. Προσπαθώ να κρατήσω τις ισορροπίες μέχρι να μου δώσει το εφάπαξ και να γίνω μπουχός. Δεν παλεύεται άλλο, αν και στο κρεβάτι ομολογώ ότι μου κάνει ότι δεν έχω ζήσει ποτέ μου έως σήμερα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ