Γιατί το sexting κάνει τις σχέσεις πιο υγιείς


Κάποια πράγματα είναι δεδομένα σε μία σχέση. Οι από κοινού επισκέψεις στα μαγαζιά τα Σάββατα, το spooning, το πότε ο καθένας πλένει τα πιάτα ή βάζει πλυντήριο, το *βάλε όποια δουλειά του σπιτιού θέλεις*.

Το κάθε ζευγάρι έχει τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας, έχει τις δικές του αποφάσεις σε πράγματα της καθημερινότητας. Στα παραπάνω, σύμφωνα με νέες έρευνες, πρέπει να συμπεριληφθεί και το sexting (sex + texting).

To sexting, που λες, παίζει τεράστιο ρόλο σε μία σχέση. Τόσο μεγάλο που 3 στα 4 ζευγάρια στην Αμερική ανταλλάσσουν πολύ συχνά ερωτικά μηνύματα με το ταίρι τους σύμφωνα με την NY Post.

Το Ινστιτούτο Kinsey στην ετήσια διεθνή του έρευνα για το σεξ, με τη συμμετοχή παραπάνω από 140.000 ανθρώπων από 200 χώρες του κόσμου, αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί είναι οι κορυφαίοι sexters, με τους Νοτιαφρικανούς, Ιάπωνες και Νοτιοκορεάτες να ακολουθούν.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, τα 2/3 στέλνουν καθημερινά από έστω και ένα «βρόμικο» sms ενώ το 1/3 χρησιμοποιεί τα κανάλια επικοινωνίας των social media, αδιαφορώντας για το ρίσκο που έχει η online επικοινωνία.

Κατά μέσο όρο, το 67% των συμμετεχόντων παγκοσμίως, στέλνει ερωτικά μηνύματα στον/στην σύντροφό του/της, κάτι που δείχνει τεράστια αύξηση συγκριτικά με πέντε χρόνια πριν, όταν για την ίδια έρευνα έκανε το ίδιο πράγμα μόλις το 21%.

Και μετά λένε ότι το ρομάντζο έχει πεθάνει.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ