“Τριάρα” πρωτιάς για τη Λίβερπουλ – Παραμένει “τρένο” η Γιουνάιτεντ (vid)


Η Λίβερπουλ επανήλθε στις νίκες με το άνετο 3-0 επί της Μπόρνμουθ και βρίσκεται ξανά, μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Premier League, ενώ «τρένο» συνεχίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επικράτησε με το ίδιο σκορ στην έδρα της Φούλαμ.

Με τριάρα επέστρεψε στην κορυφή της Premier League η Λίβερπουλ, αφήνοντας ξανά πίσω της, τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία και την είχε «πιάσει» στην πρώτη θέση με 62 βαθμούς και ένα ματς περισσότερο.

Ο Σανέ άνοιξε το σκορ στο 24′ και οι Βαϊνάλντουμ και Σαλάχ με γκολάρες στη συνέχεια, «καθάρισαν» το ματς για την ομάδα του Κλοπ, αυξάνοντας ξανά τη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι στους 3 βαθμούς και περιμένει πλέον «δώρο» από την Τσέλσι στο ντέρμπι του Ετιχάντ.

Το αντίθετο αποτέλεσμα από τη Λίβερπουλ, περιμένει από το ντέρμπι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία της με τον Όλε Γκουναρ Σόλσκιερ στον πάγκο, βρέθηκε στην 4η θέση του πρωταθλήματος και «μάχεται» με τους «μπλε» του Λονδίνου, για το «εισιτήριο» του Champions League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι άλλη ομάδα μετά την αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο και πέρασαν για… πλάκα από την έδρα της Φούλαμ με 3-0 και τον Πογκπά να σκοράρει για ένα ακόμη ματς. Δύο γκολ πέτυχε ο Γάλλος και ένα ο Μαρσιάλ.

Τα αποτελέσματα στην Premier League

Φούλαμ-Μάντσεστερ Γ. 0-3
(14′, 65′ πεν. Πογκμπά, 23′ Μαρσιάλ)

Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Χαμ 1-1
(76′ Ζαχά-27′ πεν. Νόουμπλ)

Χάντερσφιλντ-Άρσεναλ 1-2
(90′ αυτ. Κολάσινατς-16′ Ιγουόμπι, 44′ Λακαζέτ)

Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ 3-0
(24′ Μανέ, 34′ Βαϊνάλντουμ, 48′ Σαλάχ)

Σαουθάμπτον-Κάρντιφ 1-2
(90′ Στέφενς-69′ Μπάμπα, 90′ Ζοχορέ)

Γουότφορντ-Έβερτον 1-0
(65′ Γκρέι)

Μπράιτον-Μπέρνλι 9/2
Τότεναμ-Λέστερ 10/2
Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι 10/2
Γουλβς-Νιούκαστλ 11/2


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ