Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 23 Απριλίου

Τι... ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του
Τι... ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 23η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Σήμερα είναι από τις μέρες που θα πρέπει να αποφεύγουμε το ρίσκο και να μην αντιδράμε παρορμητικά

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ζυγό σε αντίθεση με την Αφροδίτη που διανύει πλέον τις τελευταίες μοίρες του Κριού. Στις 02:24 τα ξημερώματα θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 18:20 το απόγευμα, όταν η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό για να προετοιμάσει την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Σαφώς η επιρροή της θα είναι έντονη ιδιαίτερα σήμερα και θα τη νιώσουν όσοι εκπροσωπούν τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή και σημαντικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Σήμερα είναι από τις μέρες που θα πρέπει να αποφεύγουμε το ρίσκο και να μην αντιδράμε παρορμητικά. Προβλήματα σε τεχνολογικά μέσα, μέσα μεταφοράς, ειδήσεις που προκαλούν μεγαλύτερη αναστάτωση είναι μέσα στα σενάρια της μέρας που ζητά την προσοχή και την υπομονή μας, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό: Μυστικές και υποκινούμενες ενέργειες

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Σκορπιό, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, ένστικτο, στρατηγικός τρόπος σκέψης, καχυποψία, μυστικοπάθεια. Προσοχή στις χειριστικές διαθέσεις και συμπεριφορές, για κάποιους χαρακτήρες άμεσος στόχος θα είναι να ελέγξουν τις καταστάσεις και να υποκινήσουν τα γεγονότα ή τις σχέσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις καθυστερήσεις. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμού και οι εξομολογήσεις. Προσοχή στην κτητικότητα και στις καχύποπτες σκέψεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι σκηνές ζηλοτυπίας.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα ζευγάρια που διατηρούν προβλήματα θα είναι δύσκολο να συνεννοηθούν, να βρουν λύσεις και να ξεκαθαρίσουν τα επίμαχα ζητήματα που ενισχύουν την ανασφάλεια. Ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλύψεις σχετικά με παρασκήνιο ή με συγκαλυμμένα γεγονότα, προσοχή στις ζήλιες και στις ψεύτικες υποσχέσεις.

Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα επαγγελματικά, θα πρέπει να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να ξεκαθαριστούν οι μπερδεμένες καταστάσεις και τα μελανά σημεία, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Τρίτη σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και να βρείτε την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνετε στους άλλους και αυτά που παίρνετε εσείς από εκείνους. Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά είναι προτεραιότητα αυτές τις μέρες αλλά σας δημιουργούν ενδεχομένως, αν είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο, μεγαλύτερο στρες. Πιθανώς να έχετε εξελίξεις και σε θέματα που αφορούν συνεργάτες, φίλους και τη συμμετοχή σας σε ομάδες. Είναι πιθανό να σας αναστατώνει συναισθηματικά κάτι που μαθαίνετε ειδικά τις βραδινές ώρες.

Ταύρος

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες σας φέρνοντας ουσιαστικές αλλαγές στις προσωπικές σας επιθυμίες, στην ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή. Μολονότι η Πανσέληνος πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Τετάρτης, επηρεάζει πολύ έντονα από σήμερα κυρίως τους γεννημένους-ες στο πρώτο δεκαήμερο δημιουργώντας ένα πλαίσιο ανακατεύθυνσης ουσιαστικά της ίδιας σας της ζωής. Για κάποιους μπορεί και μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες να υπάρχει μια σημαντική εξέλιξη σε μια στενή σας σχέση ή σε μια επαγγελματική συνεργασία. Αν ας πούμε είχατε κάνει συζητήσεις για μια συνεργασία μπορεί να καταλήξετε τώρα. Βέβαια καλά θα κάνετε να περιμένετε μερικές μέρες ακόμη να φύγουμε από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η επιρροή της Πανσελήνου, που αρχίζει να είναι ιδιαίτερα έντονη από σήμερα, είναι δείκτης αλλαγών, δείχνει μια επαναπροσέγγιση στον τρόπο που εργάζεστε, αλλά και στην καθημερινότητα και τις ρουτίνες που σας κρατούν υγιείς. Ίσως είναι η στιγμή να σταματήσετε τις δικαιολογίες και να αναλάβετε δράση για να έχετε μια καλύτερη φυσική κατάσταση ή να ψάξετε μια δουλειά πιο δημιουργική που θα σας δίνει και μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Επιλέξτε σωστά τη διατροφή σας, βρείτε έναν τρόπο να ασκείστε πιο τακτικά μέσα στην εβδομάδα, μην παραλείπετε τσεκάπ και βάλτε ως στόχο μέχρι του χρόνου να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και σωματικά και επαγγελματικά. Τις βραδινές ώρες της Τρίτης προσοχή σε εντάσεις με συνεργάτες.

Καρκίνος

Η Τρίτη φέρνει τα θέματα των σχέσεων ερωτικών και φιλικών, τα θέματα της δημιουργίας και των παιδιών σε προτεραιότητα. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη ανησυχία για μια ερωτική σχέση ή αν είστε γονείς για θέματα παιδιών. Φυσικά δεν είναι όλα τα σενάρια αρνητικά, καθώς η Πανσέληνος που σχηματίζεται τα ξημερώματα της Τετάρτης και επηρεάζει έντονα από σήμερα είναι φιλική προς το ζώδιο σας. Μπορεί να δεχτείτε κομπλιμέντα, φιλοφρονήσεις, ένα φλερτ ή ακόμη και μια πρόταση με ένα οικονομικό ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά, τις βραδινές ώρες προσέξτε ασυμφωνίες με δικά σας άτομα για οικονομικούς λόγους.

Λέων

Μολονότι στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό, άρα διάκειται πιο φιλικά προς το ζώδιο σας, ξεκινά από νωρίς η επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που λαμβάνει χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης και φέρνει κυρίως χωροταξικές αλλαγές. Επηρεάζονται περισσότερο βέβαια οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Άλλοι μπορεί να μετακομίσετε, να προσθέσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας, να κάνετε μια αγορά του δικού σας σπιτιού ή να φτιάξετε τη δική σας οικογένεια. Βέβαια είναι πιθανόν αλλαγές να έχετε και στην επαγγελματική σας ζωή. Κάποιες φορές οι αλλαγές αυτές γίνονται και ταυτόχρονα. Σήμερα αποφύγετε να υψώσετε τους τόνους στις επαφές σας ειδικά τις βραδινές ώρες και δείξτε συγκαταβατική διάθεση.

Παρθένος

Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη από τον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά σας ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Όμως από σήμερα ξεκινά και η επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η οποία θα φέρει αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείτε, προωθείτε τη δουλειά σας και τις ικανότητες σας, ασχολείστε με το διαδίκτυο, με θέματα σπουδών, μετακινήσεων, ταξιδιών. Δεν είναι απίθανο να έχετε κάποια νέα πρόταση για μια συνεργασία. Απλώς σιγουρευτείτε ότι έχετε όλα τα δεδομένα, καθώς πολλές φορές ειδικά μέσα στα πλαίσια του ανάδρομου Ερμή μπορεί να υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν βλέπουμε με την πρώτη και βγαίνουν στην πορεία. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο των ΜΜΕ, του διαδικτύου, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να έχετε ιδιαίτερη κινητικότητα και εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες.

Ζυγός

Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας αλλά δεν θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική, καθώς θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα προχωρήσει στον Σκορπιό αρχίζει πιο έντονα η επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Τα οικονομικά είναι ο τομέας που επηρεάζεστε περισσότερο, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν αρνητικά. Γι’ αυτό ακόμη κι αν έχετε αυτή τη στιγμή πίεση στον οικονομικό τομέα ή μπορεί μια πηγή εσόδων να φτάνει στο τέλος της, κάτι άλλο σας περιμένει στη γωνία σίγουρα. Μην πανικοβάλλεστε. Προστατέψτε φυσικά το πορτοφόλι σας από τις παρορμήσεις της στιγμής και ακόμη φροντίστε περισσότερο και την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας εξέλιξης στη δουλειά σήμερα ή και μιας επαγγελματικής πρότασης.

Σκορπιός

Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό στρέφοντας την προσοχή σας σε εκκρεμότητες των επαγγελματικών σας. Από το απόγευμα που η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας, για να σχηματίσει τα ξημερώματα της Τετάρτης την Πανσέληνο στον άξονα του ζωδίου σας με τον Ταύρου, ξεκινά πιο έντονα η επιρροή της και οι αναμοχλεύσεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Πολλές φορές μια Πανσέληνος λειτουργεί καταλυτικά για τις εξελίξεις στη ζωή μας, ειδικά όταν πραγματοποιείται στο ζώδιο μας όπως η συγκεκριμένη στο δικό σας. Αυτό σημαίνει ότι πολλά θα αλλάξουν στον τρόπο ζωής σας από την εμφάνιση, το σπίτι ή ακόμη και την επαγγελματική σας κατεύθυνση. Σαφώς δεν είστε λάτρεις των αλλαγών και δεν θέλετε να βγαίνετε από τη ζώνη ασφαλείας σας, όμως θα πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα αυτή και να την αγκαλιάσετε με θάρρος κι όχι φυσικά να περιμένετε να σας «έρθουν» οι αλλαγές αλλά να τις εγκαινιάσετε μόνες-οι σας.

Τοξότης

Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη από τον Ζυγό σας επιτρέπει να κινηθείτε πιο άνετα. Από το απόγευμα όμως που η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό, για να προετοιμάσει την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου που θα λάβει χώρα τα ξημερώματα, αρχίζουν μεγαλύτερες πιέσεις. Με κάποιο τρόπο η Πανσέληνος δεν σας αφήνει να παραβλέψετε κάτι που μπορεί να συμβαίνει στη δουλειά ή ακόμη και στο σπίτι. Ειδικά αν είστε γεννημένες-οι στο πρώτο δεκαήμερο είναι πιθανόν να αποκαλυφθεί κάποια κρυμμένη πληροφορία στη ζωή σας που πιθανώς αλλάζει το ρου των εξελίξεων. Σε κάθε περίπτωση, αντιμετωπίζοντας μια αλήθεια όσο κι αν σας ζορίζει είναι πολύ καλύτερο από το να ζείτε σε ένα ιδανικό ψέμα. Σταδιακά θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την προσωρινή αστάθεια με πολύ πιο υγιείς αντιδράσεις. Αυτές τις μέρες ας είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας.

Αιγόκερως

Η επιρροή της Πανσελήνου ξεκινά από νωρίς σήμερα, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό τις απογευματινές ώρες. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μπορεί να φέρει αλλαγές τόσο στις φιλίες και τις συνεργασίες σας όσο και στον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά και τους στόχους σας. Η συγκεκριμένη επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αυτό δε σημαίνει ότι η επιρροή θα είναι αρνητική, αλλά ότι θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και πιθανώς να τελειώσετε και κάποιες σχέσεις ανώφελες. Η Πανσέληνος μπορεί να αφορά ένα φιλικό σας πρόσωπο ή ένα συνεργάτη. Το δικό του θέμα μπορεί έμμεσα να επηρεάσει και σας. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε κάπως απομονωμένοι ή ότι δεν ταιριάζετε σε μια συγκεκριμένη παρέα ή ομάδα.

Υδροχόος

Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ζυγό, αλλά πιθανώς να μην μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε πλήρως καθώς θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Από το απόγευμα θα περάσει στον Σκορπιό. Από σήμερα ξεκινά η επιρροή της Πανσελήνου που σχηματίζεται τα ξημερώματα της Τετάρτης και μπορεί να νιώθετε αρκετά πιεσμένοι ή να αισθάνεστε ένα διαφορετικό ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν κυρίως στο μέτωπο της δουλειάς και την κατεύθυνση της καριέρας σας στο μέλλον.

Ιχθύες

Η μέρα είναι κάπως πιο φορτισμένη, μολονότι η Πανσέληνος δεν επηρεάζει άμεσα το ζώδιο σας. Όμως μπορεί να υπάρχει ένα πιο έντονο κλίμα στη δουλειά ή σε άλλες δραστηριότητες σας και εμμέσως να επηρεαστείτε κι εσείς. Σαφώς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας και να προσπαθείτε να έχετε πιο χαμηλούς τόνους παντού. Πιθανώς να έχετε μια εξέλιξη σε μια σχέση, μια είδηση για μια επαγγελματική δραστηριότητα. Από την άλλη, καθώς η Σελήνη έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα μπορεί να έχετε κάποια άγχη ή ανασφάλειες για ένα θέμα υγείας ή και για τη δουλειά σας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ