Άντζελα Δημητρίου: «Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου»


Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Paris Valtadoros στην Λίμνη Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της Athens Fashion Week και μεταξύ άλλων μίλησε με συγκινητικά λόγια για την εγγονή της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Αρχικά ανέφερε η τραγουδίστρια: «Πέρασα πάρα πολύ άσχημα γιατί έχασα τη μητέρα μου. Προσπαθώ να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Ακόμα είναι πολύ νωπά όλα και δεν μπορώ να πω ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Προσπαθώ να ξαναέρθω κοντά σας, γιατί μου έχετε λείψει και μου έχει λείψει και η δουλειά μου. Αυτό που με κάνει να χαμογελάω είναι η αγάπη του κόσμου, η αγάπη των δικών μου ανθρώπων και η αγκαλιά της εγγονής μου που έγινε 8 μηνών.»!



Και πρόσθεσε: «Ήδη με έχει πει γιαγιά. Έχει δυο ονόματα Μιχαέλα και Αγγελική. Από τώρα αρχίζω και μαθαίνω νανουρίσματα στην εγγονή μου, την ώρα που τρώμε. Είναι σημαντικό να την έχω δίπλα μου και να μου κρατάει συντροφιά. Η Μιχαέλα και εγώ είμαστε ένα. Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου»!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ