Ιταλία: Θρίλερ στο Παλέρμο – Νεκρός στο αμάξι του βρέθηκε σύζυγος ευρωβουλευτού


Ιταλία: Μυστήριο επικρατεί γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Άντζελο Ονοράτο που ήταν σύζυγος της Ιταλίδας ευρωβουλευτού Φραντσέσκα Ντονάτο

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η τραγική είδηση της δολοφονίας -όπως όλα δείχνουν- του συζύγου Ιταλίδας ευρωβουλευτού, στο Παλέρμο της Σικελίας.

Πρόκειται για τον Άντζελο Ονοράτο, τον σύζυγό της Ιταλίδας Φραντσέσκα Ντονάτο, η οποία είναι ευρωβουλευτής για το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών.

Μυστήριο γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του

Στο μεταξύ, μυστήριο επικρατεί κάτω από τις συνθήκες που βρέθηκε το πτώμα του Ονοράτο καθώς οι πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο ότι είχε πυροβοληθεί δεν επιβεβαιώθηκαν καθώς το θύμα φέρεται να βρέθηκε με μία πλαστική ταινία γύρω από το λαιμό του μέσα στο αυτοκίνητό του με την πόρτα ανοιχτή, ενώ βρέθηκε μία κηλίδα αίματος γύρω από το λαιμό του, στο πουκάμισό του.

Οι ερευνητές προκειμένου να λύσουν το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου του συζύγου της ευρωβουλετού καλούνται να εξακριβώσουν εάν η πόρτα του οχήματος ήταν κλειστή ή ανοιχτή κατά την διάρκεια του θανάτου του, καθώς η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό να έβαλε τέλος ο ίδιος στη ζωή του.

Οι ερευνητές δεν αποκλείουν ότι ο Ονοράτο είχε ραντεβού με κάποιον στην περιοχή ανάμεσα στο Παλέρμο και το Τράπανι.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι παρατήρησε ότι δύο γυναίκες να ουρλιάζουν απελπισμένες δίπλα στο αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρός ο σύζυγος της ευρωβουλευτή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ