«Τι λέει»: Συγκίνηση στο κλείσιμο της εκπομπής και τα δάκρυα της Μελιτά!


Η εκπομπή του Alpha ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα και η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, με τον δικό της τρόπο.

Αφού επέστρεψαν από τις διαφημίσεις, και με μουσικό χαλί το τραγούδι «Για κάποιο λόγο» του Νίκου Οικονομόπουλου, η παρουσιάστρια της μεσημβρινής εκπομπής είπε:

«Δεν θα σας πούμε ψέματα, είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές, όταν βρίσκεσαι σε αυτήν τη θέση κι όταν χρειάζεσαι να πεις κάποια λόγια αποχαιρετισμού, όταν κάτι τελειώνει και δεν είναι στην ώρα του να τελειώσει. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα, στην τελευταία μας εκπομπή, θέλαμε να σας αφήσουμε με ένα μεγάλο χαμόγελο, αυτούς του πέντε μήνες που ήμασταν στον αέρα. Αυτό που νιώθαμε εμείς καθημερινά, όταν βρισκόμασταν στη δουλειά, και γι’ αυτό εμείς είμαστε υπερήφανοι και πολύ χαρούμενοι, κι εγώ προσωπικά θέλοντας να πω δυο λόγια αυτήν την τελευταία ημέρα, θέλω να σας πω ότι επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω μάχες, έχω μάθει να αναγνωρίζω και κάποιες μάχες, γιατί οι μαχητές πρέπει να αναγνωρίζουν, οι οποίες μπορεί να θεωρούνται χαμένες. Όταν κάτι τελειώνει, κάτι άλλο πολύ ωραίο και μεγάλο και πιο όμορφο μπορεί να ξεκινάει. Οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή και οι πραγματικές δυσκολίες είναι έξω, κι όχι σε ένα πλατώ. Το ταξιδάκι μας τελειώνει εδώ, ωραίο, γεμάτο, πλήρες, διδακτικό, γεμάτο μαθήματα και παθήματα, αλλά με την πιο γλυκιά γεύση».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Τζένη Μελιτά ευχαρίστησαν και αποχαιρέτησαν με τη σειρά τους τους τηλεθεατές, με την τελευταία να έχει δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το απόσπασμα

«Τι λέει»: Όσα είπε η Τσολάκη στο κλείσιμο της τελευταίας τους εκπομπής!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ