“Προς Αδριατική λίγκα ο Ολυμπιακός”

Ισπανοί τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός πήρε την ιστορική απόφαση να φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα και να συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα.

Σύμφωνα με τη MundoDeportivo, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και να μεταβεί στην Αδριατική Λίγκα.

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τα πρώτα του βήματα για να αφήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και να συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα εξαιτίας του τρόπου που τον αντιμετωπίζουν τα αρμόδια όργανα στην χώρα του και την κόντρα του με τον Παναθηναϊκό», αναφέρουν οι Ισπανοί, οι οποίοι ασχολούνται πλέον κι αυτοί με το μεγάλο θέμα που απασχολεί τον ελληνικό αθλητισμό από το βράδυ της Τετάρτης (13/2), όταν κι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την απόφαση να μην κατέβουν στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Η ομάδα του Πειραιά έχει ήδη επικοινωνήσει με τα… κεφάλια της Αδριατικής Λίγκας για να μάθει το πώς γίνεται να επέλθει συμφωνία», προσθέτουν οι Ίβηρες. Μένει να φανεί πλέον ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά απέναντι στον Παναθηναϊκό με Έλληνες διαιτητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here