Κόρινθος: Αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατεδάφιση της γέφυρας


Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία για την κυκλοφορία των οχημάτων επί της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό στο 75,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου κάτω από την οποία το βράδυ της Παρασκευής (7/6) ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα με αποτέλεσμα οδηγοί και Πυροσβέστες να ζήσουν μια κόλαση φωτιάς για περισσότερες από δύο ώρες.

Η διαδικασία κατεδάφισης αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα. Από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη, τα συνεργεία θα απομακρύνουν τα μπάζα, θα καθαρίσουν και θα στρώσουν το οδόστρωμα, ώστε από την Πέμπτη να δοθεί το συγκεκριμένο τμήμα στην κυκλοφορία, όπως ανακοίνωσε και η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία για την κυκλοφορία των οχημάτων επί της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου το απόγευμα της Κυριακής, υπήρξε άρση της αμφιδρόμησης στο ρεύμα προς Κόρινθο από το 75ο χλμ. έως τη χιλιομετρική θέση 76,2. Παράλληλα εξακολουθεί να ισχύει η εκτοπή στο καθοδικό ρεύμα μέσω του κόμβου Λουτρακίου.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων από τα διόδια της Ελευσίνας έως τον κόμβο του Μορέα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μέχρι τις 05:00 ώρα το πρωί της Δευτέρας.

Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς ώστε να δοθεί η Εθνική Οδός στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Προφανώς, θα υπάρξει ταλαιπωρία, επιδιώκουμε το καλύτερο δυνατό, τόνισε χθες ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, επισημαίνοντας ότι δεν καταβάλλεται το αντίτιμο των διοδίων στον Ισθμό και στην Ελευσίνα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ