Γιαπωνέζα έπαθε αμνησία από τροχαίο και ξέχασε τον μέλλοντα σύζυγό της!

Σενάριο ρομαντικής ταινίας θυμίζει η συγκινητική ιστορία ενός ζευγαριού από την Ιαπωνία. Ο Λι Χουαγιού δεν έφυγε ούτε λεπτό απ’ το πλευρό της αρραβωνιαστικιάς του αφότου τη χτύπησε αυτοκίνητο ενώ πήγαινε με το ποδήλατο στη δουλειά της τον περασμένο Φεβρουάριο, πέντε μήνες πριν το γάμο τους.

Μετά το ατύχημα η Μαρουγιάμα, έπαθε αμνησία κι ούτε τους συγγενείς της δεν μπορούσε να θυμηθεί, πόσω μάλλον τι σήμαινε «οικογένεια». Αλλά ο 22χρονος φίλος της δεν το βάζει κάτω. Έχει βαλθεί να κερδίζει κάθε μέρα απ’ την αρχή την καρδιά της αγαπημένης του.

«Ο γιατρός δεν με έχει ακόμη ενημερώσει, δεν ξέρω αν θα επιστρέψει η μνήμη μου», είπε η 24χρονη σε εκπομπή του ιαπωνικού δικτύου TBS. «Ζω κάθε μέρα χωριστά. Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε με τον φίλο μου, αλλά αναγκαστήκαμε να αναβάλουμε τον γάμο». Η Μαρουγιάμα είπε ότι η κατάστασή της αρχικά ήταν τόσο σοβαρή που ξεχνούσε συχνά ακόμη και την ίδια της εμφάνιση. «Κοιτάζω στον καθρέφτη και λέω μέσα μου: «α, αυτό είναι το πρόσωπό μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=qj6n1JyB7E8

Τις εβδομάδες μετά το ατύχημα η κοπέλα ξυπνούσε έχοντας ξεχάσει τι είχε συμβεί την προηγούμενη μέρα και ξανάρχιζε τη ζωή της πάλι από την αρχή. «Για περίπου δύο μήνες έκανα reset (επαναφορά ) κάθε μέρα.»

Στο δύσκολο αυτό δίμηνο ο Λι έκανε ό,τι μπορούσε για να στηρίξει την εκλεκτή της καρδιάς του, που συχνά αναρρωτιόταν αν ο άνδρας που έβλεπε μπροστά της ήταν φίλος. Πίστευε ότι θα ήταν καλύτερα να βάλουν τέλος στη σχέση τους για να γλιτώσει εκείνος το μαρτύριο, αλλά ο Λι την έπεισε ότι την αγαπούσε βαθιά κι ότι ήθελε πάση θυσία να μείνει στο πλευρό της.

«Κι αν δεν έχεις αναμνήσεις, μπορούμε να φτιάξουμε καινούριες»…

«Μου έλεγε: “μου αρέσει όπως είσαι τώρα”. Ήταν ο μόνος που μου το έλεγε αυτό», είπε η Μαρουγιάμα, που κρατά κάθε μέρα ημερολόγιο με προτροπή των γιατρών. «Έτσι θυμάμαι πώς είναι να ερωτεύεσαι κάποιον ξανά και ξανά… Ήμουν διστακτική στην αρχή, δεν ήμουν το κορίτσι που γνώριζε παλαιότερο. Αλλά εκείνος μου είπε: «κι αν δεν έχεις αναμνήσεις, μπορούμε να ξαναφτιάξουμε καινούριες»…

Κάθε πρωί, λοιπόν, ο Λι ξεκινούσε τη μέρα του με τη Μαρουγιάμα θυμίζοντας στην αγαπημένη του ποιος ήταν, πώς είχαν ερωτευτεί και τι της είχε συμβεί στο ατύχημα. Βλέποντας τη στοργική αφοσίωσή του η κοπέλα θέλησε να του επιβεβαιώσει ότι ο έρωτάς της για εκείνον παρέμενε ζωντανός και ζήτησε τη βοήθεια της εκπομπής του TBS για να πάει με τον καλό της στη Disneyland και να ανανεώσει την πρόταση γάμου.

 

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ