Τρώγονται σαν τα σκυλιά – Νέα κόντρα μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη με αφορμή σχόλιο στο Facebook


Η διαδικτυακή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη κλιμακώθηκε με αφορμή ένα σχόλιο του Πολάκη σε ανάρτηση του Γεωργιάδη, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και την προαναγγελία νομικών ενεργειών από τον Γεωργιάδη.

Οι τόνοι ανέβηκαν ξανά

Ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε ανοιχτά τον Άδωνι Γεωργιάδη για λήψη χρημάτων σε φακέλους στο πλαίσιο της υπόθεσης Novartis. Η ανάρτηση του Πολάκη στο Facebook προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Γεωργιάδη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Πολάκη.

Το σχόλιο που προκάλεσε την ένταση

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τη διαφθορά στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γεωργιάδης ανέφερε:

«Ίσως το μεγαλύτερο καρφί προς τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα πέταξε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης. Στ. Κασσελάκης: “Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα χρήματα”….δηλ ο προηγούμενος Σύριζα προφανώς έπαιρνε…αυτό μόλις είπε. Διότι αν ποτέ δεν έπαιρνε ο Σύριζα μαύρα χρήματα τότε θα έλεγε: “ο Σύριζα δεν παίρνει μαύρα” όχι “ο δικός μου Σύριζα δεν παίρνει μαύρα”…και του λένε γράφει “πάρε μαύρα και εσύ έτσι είναι στην Ελλάδα κλπ” ποιοι του το λένε; Προφανώς οι του κόμματος του διότι αυτό έκαναν πριν….έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη!»

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε:

«ΕΣΥ πάντως πήρες τουλάχιστον 2.200.000 σε βαλίτσα και δυο φακέλους!! Και σε αρχειοθέτησε ένας ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ, εισαγγελέας κατ’ όνομα, για “αδιευκρίνιστα ποσά”… Επειδή εσύ βρωμείς, δεν λερώνουν και οι άλλοι!! Κατάλαβες λαδέμπορα;;;;»

Νομικές ενέργειες από τον Γεωργιάδη

Με αφορμή το σχόλιο αυτό, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη:

«Έδωσα ήδη εντολή στους δικηγόρους μου να καταθέσουν άμεσα και μήνυση και αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη. Θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο για όσα γράφει και λέει από εδώ και μπρος. Και ελπίζω να μην προσπαθήσει να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του και εξευτελιστεί!»

Η εξέλιξη αυτή προσθέτει ένα ακόμη κεφάλαιο στην ήδη τεταμένη σχέση των δύο πολιτικών και αναμένεται να προκαλέσει περαιτέρω αντιπαραθέσεις.

Να υπογραμμισθεί η διαδικτυακή αντιπαράθεση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη συνεχίζεται, με τις κατηγορίες να γίνονται όλο και πιο σοβαρές. Η απόφαση του Γεωργιάδη να προσφύγει στη δικαιοσύνη δείχνει ότι η κόντρα αυτή θα έχει και νομικές προεκτάσεις, παραμένοντας στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ